ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Νοεμβρίου;

Κριός

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και σήμερα και  πιθανό να σου προκαλέσουν άγχος καθώς ο χρόνος φαντάζει λίγος και εκείνες μεγάλες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εντείνει το άγχος σου καθώς θα νιώσεις ευθύνη απέναντι σε αυτά που σου έχουν ανατεθεί. Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να σκέφτεσαι πως υπάρχει πιθανότητα να μην προλάβεις και να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Χρειάζεται να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει και η λέξη “όχι” που ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις προκειμένου να μην αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς και τελικά εκτεθείς.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά που σε διασκεδάζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σου μετριάσει τη χαρά καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και κάποιες υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να εκνευριστείς με κάποιο/α φίλο/η σου ή το/η σύντροφο σου και να γίνεις επικριτικός/η και αυστηρός/η μαζί του. Πρόσεξε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να το παρακάνεις και μέχρι να το συνειδητοποιήσεις οι παρεξηγήσεις θα έχουν συμβεί.

Δίδυμοι

Σήμερα οι προστριβές με την οικογένεια σου είναι πολύ πιθανές καθώς δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει αυστηρό/η και επικριτικό/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους σε περίπτωση που έχετε διαφορετική γνώμη. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις τις δουλειές κάποιου δικού σου προσώπου ή μια οικογενειακή αγγαρεία και να νιώσεις τις ευθύνες να σε βαραίνουν. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην πάρεις καμία απόφαση κάτω από συναισθηματική πίεση καθώς θα κάνεις λάθος.

Καρκίνος

Οι συγγενείς, οι γνωστοί και οι γείτονες θα βρίσκονται και σήμερα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος καθώς θα αναζητήσεις την επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα αναζητήσεις την επαφή με τους άλλους για να τους κρίνεις και στο τέλος να τους εκνευρίσεις και να σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μετριάσεις την έντονα κριτική σου διάθεση και εξωτερίκευσε τη γνώμη σου – με ωραίο πάντα τρόπο- μόνο αν σου τη ζητήσουν διαφορετικά μπορεί να παρεξηγηθείς.

Λέων

Θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη  από την Παρθένο σου δημιουργεί ανασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα αγχωθείς για αυτό και θα προσπαθήσεις να βάλεις μια τάξη σε οικονομικές εκκρεμότητες. Προσπάθησε να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο προκειμένου να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, διαφορετικά θα απογοητευτείς για πράγματα που θα μπορείς να διευθετήσεις εύκολα χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια.

Παρθένος

Η επίδραση που θα έχεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα τους φέρει όλους κοντά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου προκαλεί δυσθυμία που θα πρέπει να βρεις τρόπο να μετριάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σου καθώς θα φαίνεσαι απόμακρος/η και με μια διάθεση για κριτική χωρίς όρια! Σκέψου πως αν το κάνεις αυτό μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες για αυτό αν έχεις κάποιο παράπονο ή μια νουθεσία προτίμησε να βρεις ένα πιο διπλωματικό τρόπο…

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκούραση καθώς ακόμα και μια απλή δουλειά ρουτίνας θα είναι ικανή να σου δημιουργήσει κόπωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εντείνει τις ανασφάλειες σου που θα προκληθούν ακόμα και από υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μην πιέσεις τον εαυτό σου να λειτουργήσει βάση προγράμματος και προτίμησε να ασχοληθείς μόνο με δουλειές που δεν παίρνουν αναβολή προκειμένου να βρεις χρόνο και για εσένα.

Σκορπιός

Οι επαφές με φίλους σου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε κάνει εξωστρεφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στις παρέες και τις ομάδες που θα επιλέξεις να κινηθείς. Αιτία για αυτό θα είναι η ανάγκη σου να “περάσεις” αυτό που θέλεις εσύ καθώς εσύ έχεις δίκιο! Ακόμα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι φίλοι σου δεν θα είναι υποστηρικτικοί απέναντι σου αλλά αυτό είναι κάτι που δεν υφίσταται.  Προσπάθησε να μην κρίνεις και να μην κατακρίνεις κάποιο φίλο, κάποιο συνάδελφο ή κάποιον ομοϊδεάτη καθώς αυτό θα έχει και συνέπειες.

Τοξότης

Τις τελευταίες ημέρες η δημόσια εικόνα σου και η επαγγελματική σου φήμη είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο από κάθε τι καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και κάνει σημαντικό το “φαίνεσθε”. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα βάλει εμπόδια στους στόχους σου. Πιθανό να νιώσεις πως οι ανώτεροι σου στη δουλειά δεν είναι υποστηρικτικοί μαζί σου, πιθανό να αναλάβεις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευθύνες. Τα “αγαθά κόποις κτώνται” για αυτό μη βαρυγκωμάς καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις μέσα από τη δουλειά και τις ευθύνες.

Αιγόκερως

Το κύριο μέλημα σου σήμερα είναι να ασχοληθείς με το πνεύμα και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από ένα βιβλίο ή μια επίσκεψη σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει πνεύμα αντιλογίας σε οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου! Αυτό που θέλεις είναι να έχεις προσωπική άποψη για όλα και αυτός θα είναι και ο λόγος που μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου.  Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός/η με τους άλλους και δέξου την διαφορετική άποψη που μπορεί να έχουν.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σου θα είναι έντονες σήμερα και θα εξακολουθήσουν να σου δημιουργούν μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα “φωτίσει” τα απωθημένα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει οικονομική στενότητα για αυτό φρόντισε να μην είσαι σπάταλος/η  καθώς μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Οι παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος σου για οικονομικά θέματα είναι πιθανές και θα εντείνουν τη συναισθηματική σου αναστάτωση. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Ιχθύς

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η  Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο της Παρθένου και τις τονίζει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες καθώς και το/η σύντροφο σου εξαιτίας της τάσης σου να τους κατακρίνεις! Εσύ βέβαια μπορεί να νιώθεις πως σε πιέζουν και δεν είναι υποστηρικτικοί προς τα σχέδια σου αλλά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά αν δεν θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχεις παράπονα.