ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι απόψεις, οι ιδέες και οι γνώσεις σου έχουν απήχηση στους άλλους. Το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και μπορεί να δημιουργήσει εσφαλμένες αντιλήψεις για εσένα αλλά και προς εσένα. Απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα για οποιαδήποτε κατάσταση σήμερα, πόσο μάλλον να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν έχουν μπει καιρό στη ζωή σου. Επίλεξε να περάσεις την ημέρα σου χαλαρώνοντας καθώς δεν ενδείκνυται για κανενός είδους απόφαση!

Ταύρος

Σήμερα το μυαλό σου θα έχει οικονομικές αλλά και αισθηματικές ανησυχίες που δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ημέρα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσεις να αναπολείς παρελθοντικές καταστάσεις αλλά και ανθρώπους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς νωρίς το απόγευμα θα σε μπερδέψει και πιθανό να σε κάνει να εξιδανικεύσεις ανθρώπους και γεγονότα που δεν πρέπει. Απόφυγε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα και μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις στροφή προς τα πίσω!

Δίδυμοι

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου θα χρειαστεί ενίσχυση για αυτό και θα την αναζητήσεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δύσκολα θα πάρεις κάποια απόφαση αν δεν έχεις και τη σύμφωνη γνώμη των άλλων. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει θολή εικόνα σχετικά με τους ανθρώπους γύρω σου. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς δικά σου πράγματα και μην παρασυρθείς από το πως φαίνεται κάποιος καθώς πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.  Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές για αυτό απόφυγε τα και προώθησε τα για άλλη ημέρα.

Καρκίνος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα αλλά εσύ είσαι σε διάθεση να μην κάνεις τίποτα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σε καλεί να συμμαζέψεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, είτε εργασιακές είτε προσωπικές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς νωρίς το απόγευμα δεν θα σε βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα καθώς θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η. Προτίμησε να μην ασχοληθείς με κάτι σημαντικό σήμερα καθώς από τη μία η θέληση που δεν θα έχεις και από την άλλη η θολή σου κρίση δεν θα βοηθήσουν καθόλου το έργο σου!

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να μην ασχοληθείς με τίποτα ή να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες από τις οποίες αντλείς χαρά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με φίλους αλλά και το/η σύντροφο σου. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει ροπή σε απολαύσεις αλλά με κίνδυνο να χάσεις το μέτρο. Πρόσεξε τις υπερβολές σε φαγητό, τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια! Αν το παρακάνεις και παρασυρθείς μπορεί να πεις και πολλά τα οποία εσύ μετά μπορεί να μη θυμάσαι θα τα θυμούνται όμως οι ενδιαφερόμενοι!

Παρθένος

Τα οικογενειακά συμβούλια πιθανό να μη σου αρέσουν αλλά σήμερα η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη θα συγκαλέσει ένα τέτοιο καθώς κάποιο συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει εσένα και τους δικούς σου. Οι διαφωνίες βέβαια δεν θα αργήσουν να έρθουν ιδιαίτερα αν εσύ ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει σύγχυση. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις σε σημαντικά θέματα ιδιαίτερα αν φαίνονται πολύ καλές για αυτό καλύτερα να απέχεις!

Ζυγός

Η ημέρα θα έχει επικοινωνιακή διάθεση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φροντίσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία! Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου θα σε γεμίσουν με νέα και θα σου δώσουν την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που επιθυμείς. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα μπερδέψει λίγο τα πράγματα και θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Πρόσεξε ποιους θα επιλέξεις για να μοιραστείς τα μυστικά σου καθώς μπορεί να μην είναι οι κατάλληλοι!

Σκορπιός

Σήμερα το πρώτο πράγμα που θα θελήσεις να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις είναι οι οικονομικές σου εκκρεμότητες και οι λογαριασμοί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά! Προτίμησε να διεκπεραιώσας τις δουλειές σου μέχρι το μεσημέρι αλλά απόφυγε να ξεκινήσεις κάτι νέο που σχετίζεται με το πορτοφόλι σου. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για λάθη. Απόφυγε οικονομικές δοσοληψίες καθώς μπορεί κάπου να μπερδευτείς και μην συμφωνήσεις σε οτιδήποτε σου φανεί ευκαιρία καθώς θα αποδειχτεί άνθρακας.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα κάνει τις σχέσεις σου με τους άλλους δύσκολη υπόθεση για αυτό χρειάζεται την προσοχή σου. Σήμερα σχέσεις και συνεργασίες θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι καθώς κάτι έχεις στο μυαλό σου ή κάτι θέλεις να αλλάξεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς νωρίς το απόγευμα θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο εντελώς ακατάλληλο για αποφάσεις και συμφωνίες. Εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να μοιραστείς τα μυστικά σου, αν θέλεις να παραμείνουν μυστικά!

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με σκέψεις και γεγονότα που βρίσκονται στο μυαλό σου και όχι με κάτι πρακτικό καθώς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συγκεντρωθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα προτιμήσεις την ησυχία σου καθώς θα νιώθεις καλύτερα χωρίς κόσμο και φασαρία δίπλα σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για ψέματα και παρανοήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε νέα που θα ακούσεις από το περιβάλλον σου καθώς μπορεί να μην είναι έτσι όπως θα φτάσουν στα αυτιά σου!

Υδροχόος

Οι φίλοι σου και τα θέματα που τους απασχολούν θα αποτελέσουν το πεδίο δράσης σου για σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει συλλογικές εργασίες, σκέψεις και δράσεις! Νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα υποσχεθείς αλλά και αυτά που θα ακούσεις. Η αλτρουιστική σου διάθεση θα είναι μεγαλύτερη από τις δυνάμεις σου και τελικά πιθανόν να μην κάνεις αυτά που θα πεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου σήμερα ιδιαίτερα αν είναι πέραν του δέοντος καλό!

Ιχθύς

Η ανάγκη σου για να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και να καταξιωθείς επαγγελματικά θα είναι η βασική σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τονίζει θέματα καριέρας. Πιθανό να έχεις και μια πρόταση που θα αναπτερώσει το ηθικό σου καθώς θα είναι πολλά υποσχόμενη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει νωρίς το απόγευμα με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως όσο πιο πολλά σου υποσχεθούν σήμερα τόσο μικρότερο καλάθι χρειάζεται να κρατήσεις. Μην αφήσεις κάτι σίγουρο και μόνιμο για να ξεκινήσεις για κάτι που μπορεί να ακούγεται πολύ καλό καθώς τα ρίσκο δεν ευνοούνται.