ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και εξακολουθεί να σε προτρέπει να τελειώνεις με δουλειές και υποχρεώσεις. Το μεσημέρι θα κάνει την είσοδο της στο Ζυγό και θα αναζητήσεις τη γνώμη των άλλων ιδιαίτερα των αγαπημένων σου ανθρώπων καθώς θέλεις να αισθανθείς σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου. Είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα έχεις την καλή διάθεση για να το κάνεις και δεν θα είσαι τόσο ισχυρογνώμων!

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου εξακολουθεί να σε ευνοεί απροκάλυπτα! Το μεσημέρι θα κάνει την είσοδο της στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Μη παραπονιέσαι καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητες σου και το οργανωτικό σου πνεύμα σε κάθε είδους δουλειά που θα σου ανατεθεί! Αν δεν σπαταλήσεις άσκοπα το χρόνο σου τότε θα καταφέρεις να σου μείνει χρόνος ακόμα και για να ξεκουραστείς!

Δίδυμοι

Η ημέρα πιθανό να ξεκινήσει με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σου ή κάποιον δικό σου καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες της Παρθένου ανασύρει οτιδήποτε σχετίζεται με τα “εν οίκω”. Το μεσημέρι που θα περάσει στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Ζυγού θα φροντίσει να σου ανεβάσει τη διάθεση και να σε κάνει πιο εξωστρεφή! Κανόνισε να συναντήσεις τους αγαπημένους σου φίλους, να αφιερώσεις χρόνο στα προσωπικά/αισθηματικά σου ζητήματα ή να ασχοληθείς με κάποια αγαπημένη σου δραστηριότητα καθώς θα έχεις όλη την καλή διάθεση!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και να σου δημιουργεί τη διάθεση για συζητήσεις και συναντήσεις με κόσμο! Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα διαπιστώσεις πως έχεις ανάγκη να αποσυρθείς στα ενδότερα προκειμένου να χαλαρώσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να την περάσεις στο σπίτι και να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους. Μην πέσεις στην παγίδα να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις πριν καν το καταλάβεις!

Λέων

Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα σε κρατούν στην “πρίζα” για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις προς το παρόν. Από το μεσημέρι και έπειτα θα έρθουν καλύτερες στιγμές για εσένα καθώς η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό. Ένα τηλέφωνο από κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος ή η προτροπή ενός φίλου σου για μια βόλτα στα μαγαζιά θα σε ανεβάσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση! Μην αρνηθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν σήμερα καθώς οι επαφές με κόσμο θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τις οικονομικές σου ανησυχίες!

Παρθένος

Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα στα δικά σου θέλω και ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε κάνει εγωκεντρικό/η αλλά μπορεί και να το παρακάνεις! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και τα οικονομικά σου θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σου μακριά από οτιδήποτε άλλο! Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό η σχέση σου με τα χρήματα να μεταλλαχθεί και να ξεκινήσεις είτε να τα ξοδεύεις απροκάλυπτα είτε να τα αποταμιεύεις με περίσσιο ζήλο!

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να μη ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτος/η ενέργεια καθώς  η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου προκαλεί κατάπτωση όμως όσο περνάνε οι ώρες αυτό θα αλλάζει.  Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε τροφοδοτήσει με ενέργεια! Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να περάσεις στο άλλο άκρο και η ενέργεια σου να προκαλέσει νεύρα και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες! Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν θέματα χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο!

Σκορπιός

Οι επαφές με φίλους σου και η ενασχόληση σου με συλλογικές δραστηριότητες θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η όλο το πρωινό καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σε κάνει να τους δώσεις προτεραιότητα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα ξεκινήσεις να νιώθεις περίεργα κατά τις συναναστροφές σου με κόσμο. Η αιτία για αυτό θα είναι η καχυποψία σου που θα ενισχυθεί με αποτέλεσμα η μια σκέψη να φέρνει την άλλη. Προσπάθησε να βάλεις φρένο σε αυτό το φαύλο κύκλο ακόμα και αν χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποιες δουλειές που -μπορεί να είναι βαρετές- αλλά θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και να μην κάνεις σενάρια!

Τοξότης

Σήμερα θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη από την Παρθένο δεν θα σε αφήσει να τις ξεχάσεις όσο και να το θελήσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει  να βρεις ξανά τη διάθεση σου για να ασχοληθείς με τους αγαπημένους σου φίλους που έχεις παραμελήσει λόγω επαγγελματικών θεμάτων. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις μια κοινωνική πρόσκληση που μπορεί να γίνει η αφορμή για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να αναζητάς τρόπους για να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να βοηθήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει από τη ρουτίνα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και ευνοεί την ενασχόληση σου με εκπαιδευτικά θέματα, σεμινάρια ακόμα και ταξίδια βοηθώντας σε να ταξιδέψεις ακόμα και νοητά! Το μεσημέρι θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που θα περάσει στο Ζυγό θα φροντίσει να σου τις θυμίσει! Φόρτισε τις μπαταρίες σου το πρωί καθώς μετά μπορεί να μην υπάρξει διαθέσιμος χρόνος για να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Σήμερα έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό σου σκέψεις σχετικές με ανθρώπους που σου έχουν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου, θα τα φέρει στην επιφάνεια. Κάνε υπομονή καθώς το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση! Μια συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια απόδραση στη φύση ή σε κάποιο κοντινό προορισμό θα σε βοηθήσουν να επανέλθεις! Επίλεξε τι ακριβώς θέλεις και απλά πραγματοποίησε το!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να τονίζει τη σημασία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου σε σημείο που να σου είναι δύσκολο να διαφωνήσεις μαζί τους! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Κάποιο οικονομικό θέμα ή μια ανοιχτή οφειλή με κάποια επιχείρηση ή το δημόσιο τομέα μπορεί να σε εκνευρίσει και να σου χαλάσει τη διάθεση! Παρόλα αυτά σήμερα θα μπορέσεις να το λύσεις αρκεί να το επιδιώξεις και να μην βρίσκεις δικαιολογίες για να το αποφύγεις!