ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου προς τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Σήμερα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου και τη διπλωματία σου. Καλό θα ήταν να  κρατήσεις τα προσχήματα με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς η παρόρμηση σου σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό σου θα χαλάσει το καλό κλίμα που επικρατεί.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες που θα κάνουν το μυαλό σου να ταξιδεύει σε μέρη που εκείνο επιθυμεί. Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να είσαι αφηρημένος/η σήμερα και η επικοινωνία με τους άλλους να γίνεται  μετά εμπόδιων. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Κριό θα σε επαναφέρει  λίγο “άτσαλα” στην πραγματικότητα καθώς θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου θα ξεκινήσουν να σε εκνευρίζουν. Αν δεν θέλεις να χάσεις τη ψυχραιμία σου κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως είναι πειραχτήρια!

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να εκνευριστείς και να τα βάλεις με όλους για αυτό καλό θα ήταν να σταματήσεις να αναμοχλεύεις γεγονότα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε ξέρεις πως μπορεί να την εντείνει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά  σε οτιδήποτε ακούσεις σε περίπτωση που δεν σου αρέσει. Προσοχή γιατί οι αντιδράσεις σου μπορούν να δημιουργήσουν θέματα σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος

Οι στενές επαφές που έχεις επιδιώξει να έχεις με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφό σου τις τελευταίες ημέρες μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές που θα εξαρτηθούν ιδιαίτερα από τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές του σχέσεις καθώς αν θέλεις εντάσεις σήμερα σίγουρα θα τις έχεις. Αν νιώσεις πως ζορίζεσαι μέτρησε μέχρι το δέκα προκειμένου να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο να πεις κάτι που δεν πρέπει!
 

Λέων

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες έχεις κουραστεί από τις υποχρεώσεις και από το τρέξιμο για καθημερινές δουλειές και ψάχνεις ευκαιρία για να χαλαρώσεις. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και υποδηλώνει πώς υπάρχουν ακόμα κάποιες διευθετήσεις σχετικά με ζητήματα της καθημερινότητας. Οτιδήποτε και να κάνεις καλό θα ήταν να μη βιάζεσαι καθώς η βιασύνη θα δημιουργήσει λάθη και αυτά με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς μπορεί να γίνουν τεταμένες σήμερα.

Παρθένος

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Αιγόκερω καθώς είναι γεγονός πως από αυτή τη θέση σε ευνοεί ιδιαίτερα. Όσες υποχρεώσεις και να έχει σήμερα βρες χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί ή για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να χαλάσει για λίγο το ήρεμο κλίμα που επικρατεί ιδιαίτερα αν ξεκινήσεις να παλιμπαιδίζεις! Προσπάθησε να κρατήσεις μία σωστή στάση απέναντι στους φίλους και το σύντροφό σου ώστε  να περάσεις μία όμορφη και πάνω από όλα ήρεμη ημέρα!

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα και αν δεν έχεις κάποιο λόγο για αυτό τότε θα αρχίσεις να σκέφτεσαι λόγους και ζητήματα του παρελθόντος! Οι πρώτοι που θα καταλάβουν πως κάτι σου φταίει είναι οι δικοί σου άνθρωποι καθώς ούτε εκείνοι δεν πρόκειται να γλιτώσουν από τις βολές σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σου και θα σε κάνει να χάσεις προσωρινά τις διπλωματικές και διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Αν δεν θέλεις να υπάρξει ένταση στις σχέσεις σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα συναναστραφείς με αρκετό κόσμο αλλά θα διαπιστώσεις πως ενώ τις προηγούμενες ημέρες αυτό σε γέμιζε τώρα θα ξεκινήσει να σε εκνευρίζει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε φέρνει σε επαφή με τους άλλους αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό “πνίγεται” από τις επαφές με πολύ κόσμο. Είναι πιθανό να έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και αυτό μπορεί να φέρει ρήξη στις σχέσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να καταφέρεις να μην εκνευριστείς και να μην χαλάσεις τις σχέσεις σου και τη διάθεσή σου.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους έκτακτες υποχρεώσεις και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να αγχώνεσαι ιδιαίτερα στην περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πώς αυτές οι υποχρεώσεις χρειάζονται και έξτρα χρήματα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε προτρέπει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το “ταμείο” σου προκειμένου να μη νιώθεις ανασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ανατροπές σε κάποια ζητήματα που είχες υπολογίσει αλλιώς με αποτέλεσμα να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Αν δεν σε πιάσει πανικός θα συνειδητοποιήσεις πώς  το να βρεις μία λύση είναι κάτι εφικτό!

Αιγόκερως

Σήμερα η μέρα θα έχει αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων που πολλές φορές θα φτάνουν από το ένα άκρο στο άλλο δημιουργώντας μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να εντείνει τη δυσθυμία σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η συνύπαρξη ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους που θα  σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η παρόρμηση σου θα σε κάνει να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις όμως θα είναι ικανά να πλήξουν σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου δεν θα είναι τόσο εξωστρεφής σήμερα καθώς  θα έχεις την τάση να σκεφτείς το χειρότερο δυνατό σενάριο για κάθε τι που σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η με τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από το Κριό θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις την καχυποψία σου και αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις και εκνευρισμό. Προσπάθησε να θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες διαφορετικά η συμπεριφορά σου μπορεί να σε απομακρύνει από αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο όπως είναι οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει διαφωνίες οι οποίες δύναται να εξελιχθούν σε μεγάλες εντάσεις αν δεν τις διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο και χάσεις τη ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να φερθείς με σύνεση και να μην είσαι νευρικός/η  ώστε να καταφέρεις να  συνυπάρξεις αρμονικά με τους ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό σου περίγυρο!