ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Απριλίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διεκδικήσεις κάτι ή κάποιον που θεωρείς πως σου ανήκει δικαιωματικά. Για να το καταφέρεις αυτό δεν θα διστάσεις να εμπλακείς σε κάποιες μηχανορραφίες. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται κυρίως με τους ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς καθώς αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Μία ξαφνική απόφαση που θα πάρεις μπορεί να εκπλήξει τους γύρω σου αλλά θα πρέπει να την έχει σκεφτεί καλά πριν την τολμήσεις ιδιαίτερα αν σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου εφιστά την προσοχή στις επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς ενδέχεται να φέρει ένα διάχυτο εκνευρισμό. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να αντιδράς απότομα και ενδεχομένως αλόγιστα σε κάθε τι που δεν θα σου αρέσει με αποτέλεσμα να διαταράξεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ορμητική σου διάθεση και τις σκέψεις που σου δημιουργούν καχυποψία χωρίς προφανή λόγο, καθώς αν δεν το κάνεις μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεκινήσουν ζητήματα στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει ένα ξαφνικό νέο από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο το οποίο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ σας. Τα ξαφνικά νέα θα έχουν την τιμητική τους γενικότερα σήμερα και σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει θα πρέπει να φερθείς με σύνεση και όχι με παρόρμηση. Είναι πιθανό να έχεις κάποιες αντιδράσεις από φιλικά σου πρόσωπα τις οποίες δεν θα περιμένεις αλλά μπορεί να είναι και ένα τεστ για για τις μεταξύ σας σχέσεις. Προσπάθησε να μην ανακατευτείς σε ζητήματα φίλων σου αν δεν σου το ζητήσουν -ακόμα και αν έχεις τις καλύτερες προθέσεις- διαφορετικά σίγουρα θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικές αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις καθώς θα επηρεαστούν άμεσα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου ή πως δεν σε καταλαβαίνουν και δεν είναι υποστηρικτικοί απέναντί σου. Πρόσεξε τον εκνευρισμό σου καθώς για εσένα θα είναι ένας τρόπος να δείξεις πως δεν συμφωνείς με κάτι, όμως για τους άλλους θα είναι μία καλή ευκαιρία να σου επιρρίψουν ευθύνες για τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις και να μην αποφασίσεις παρορμητικά για τίποτα σήμερα προκειμένου να μειώσεις τις πιθανότητες λάθος αποφάσεων.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αυτές οι διαφωνίες θα έχουν ως κύριο ζήτημα τους ένα εργασιακό θέμα ή μια δουλειά ρουτίνας. Προσπάθησε να μην ανακατευτείς σε υποχρεώσεις που δεν είναι δικές σου αλλά και να μην αφήσεις τους άλλους να επέμβουν στο δικό σου πρόγραμμα. Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες αλλά το κύριο ζήτημα είναι να καταφέρεις να τις περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη στάση που θα κρατήσεις.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σε καλεί να διαχειριστείς τα απωθημένα σου και να βρεις τρόπο είτε να τα αφήσεις πίσω είτε να τα εκπληρώσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα μπορεί να προκύψουν αλλαγές και σε αισθηματικά ζητήματα καθώς ο τρόπος που βλέπεις είτε τη σχέση με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος/η- έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Όλα θα εξαρτηθούν από το δικό σου χειρισμό για αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και πώς μπορείς να το κάνεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσουν κάποιες νέες σχέσεις ή συνεργασίες αλλά και να διακοπούν κάποιες άλλες. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις από πλευράς σου είναι να είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου και να μην τις πάρεις παρορμητικά. Δώσε προσοχή και στο σπίτι σου αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με αυτό. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα η για να κλείσεις οριστικά ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες και ήταν μέχρι τώρα σε εκκρεμότητα. Αν το κάνεις αυτό θα μπορέσεις να δεις τις νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα εργασιακά σου ζητήματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτά προκειμένου να δεις τον τρόπο που μπορείς να τα διευθετήσεις. Μη βιαστείς να τελειώσεις τις δουλειές σου γρήγορα γιατί δεν θα καταφέρεις να τις τελειώσεις σωστά και θα δημιουργηθούν ζητήματα. Είναι πιθανόν να νιώσεις αυξημένη την ένταση λόγω των υποχρεώσεων που έχεις αλλά και της τριβής με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και σκέψου καλά πριν αποφασίσεις οτιδήποτε κυρίως αν σχετίζεται με την εργασία σου.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει στο προσκήνιο τα ερωτικά σου ζητήματα καθώς τον τελευταίο καιρό πιθανόν να επικρατεί μία αταξία σε αυτά. Μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου για επιβεβαίωση καθώς μπορεί να κάνεις μία λάθος κίνηση προκειμένου να δείξεις την ισχύ σου αλλά τελικά να μην είναι καθόλου υπέρ σου. Δώσε προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα και μην τα παίρνεις αψήφιστα αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η ημέρα μπορεί να κρύβει και εκπλήξεις για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και να μην είσαι σίγουρος/η για τίποτα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές. Η πιο ανώδυνη αλλαγή που μπορείς να κάνεις είναι μία που θα αφορά το χώρο του σπιτιού και μπορεί να σου φτιάξει και τη διάθεση. Από την άλλη ενδέχεται να προκύψει ένα ζήτημα σχετικό με μία υποχρέωση που πηγάζει από το σπίτι σου το οποίο μπορεί να σε ζορίσει καθώς θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς μαζί του. Η καλή επικοινωνία με τους δικούς σου θα είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσετε να συνεννοηθείτε για θέματα που αφορούν την οικία σας για αυτό καλό θα είναι να έχεις υπομονή και να μη χάνεις τη ψυχραιμία σου!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου δείχνει πως οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Μην αφήσεις κάποιες σκέψεις σχετικά με τους άλλους να γίνουν εμμονές γιατί αφενός θα σε επηρεάσουν και αφετέρου θα σε παρασύρουν σε λάθος ενέργειες. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα καθώς ενδέχεται να υπάρξει παρασκήνιο το οποίο δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η πως μπορείς να εμπιστευτείς ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα “ενισχύσει” τα θέματα που σε αγχώνουν τις προηγούμενες ημέρες και θα τα κάνει να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Δώσε ιδιαίτερη βάση στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς οι περισσότερες ανησυχίες σου θα ξεκινήσουν από εκεί. Σήμερα είναι μία καλή η ημέρα για να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάποιο επιπλέον έξοδο που μπορεί να προκύψει. Να θυμάσαι πώς οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους για αυτό καλό θα ήταν να μην μπλέξεις τους φίλους σου με κάποιο οικονομικό σου ζήτημα ή να μην εμπλακείς εσύ σε κάποιο δικό τους.