ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τις σκέψεις σου και τον τρόπο δράσης σου καθώς θα γίνεις περισσότερο μελαγχολικός/η και με διάθεση να μην ασχοληθείς με τίποτα σήμερα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μιας και θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο γύρω από αυτές θα σε αναγκάσει να σπαταλήσεις πολύ ενέργεια προκειμένου να τις διευθετήσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει τις υπερβολές ακόμα και στις σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεις την απαραίτητη ισορροπία.

Ταύρος

Η συναναστροφή με τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και τους ανθρώπους που ανήκετε μαζί σε κάποια ομάδα θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να ειπωθούν πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να κλείσεις τα αυτιά σου σε κολακείες -καθώς είναι σίγουρο πως θα τις ακούσεις- μιας και μπορεί να σε επηρεάσουν και αυτό να μην είναι προς όφελος σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις δύσκολες καταστάσεις και λάθος ενέργειες αλλά να θυμάσαι πως «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Δίδυμοι

Σήμερα θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με τη δουλειά σου καθώς είτε θα έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι άλλο είτε ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α θα το θέλεις πολύ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί την κοινωνική σου προβολή. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς σήμερα δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία θα είναι ο «από μηχανής Θεός» που θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα χαρίζοντάς σου άσσους για το μανίκι σου.

Καρκίνος

Η ημέρα είναι ιδανική για μία βόλτα καθώς αν ακολουθήσεις το δίπτυχο σπίτι-δουλειά, τότε σίγουρα θα εκνευριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και εκτός των άλλων ευνοεί και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για πρακτικά ζητήματα καθώς θα είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό θα προσδώσει ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Θα χρειαστεί να συγκρατηθείς καθώς η συμπεριφορά σου και οι ενέργειές σου ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή!

Λέων

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα προσπαθήσει να σε παρασύρει σε σκέψεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα σε αποσυντονίσουν. Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να δεις κάθε τι μέσα από ένα ζευγάρι ροζ γυαλιά αλλά αυτό δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει εύνοια σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου.

Παρθένος

Άλλη μία ημέρα που θα είσαι αρκετά ευάλωτος/η στη γνώμη των άλλων με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να σε επηρεάσουν οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Η ημέρα είναι θολή για αυτό απόφυγε να συζητήσεις/ υπογράψεις/ συμφωνήσεις σημαντικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στο Σκορπιό θα κάνει έντονη την ανάγκη σου για να εκφραστείς και η πληθωρική σου παρουσία θα κερδίσει όλους τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου.

Ζυγός

Οι δουλειές καλά κρατούν και σήμερα μόνο που εσύ δεν θα έχεις την ίδια όρεξη και διάθεση με αυτές και θα προσπαθήσεις να τις αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα κάνει το μυαλό σου να σκέφτεται δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγεις κάποια δουλειά, αλλά χωρίς να χρειαστεί να δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις στους άλλους. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Σκορπιό θα είναι βοηθητικό για κάποιο οικονομικό σου ζήτημα. Χρειάζεται να θυμάσαι πώς καμιά φορά είναι καλύτερα να κάνεις μικρά βήματα προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις και να αποφεύγεις τα ρίσκο.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο και να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα. Είναι πιθανόν να προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με πράγματα τα οποία δεν σε κουράζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά για αυτό μία καλή ιδέα είναι ένα ασχοληθείς με ένα χόμπι σου και να εκφραστείς μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι γεμάτη συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν θετική ενέργεια και μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι!

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να ξεκινήσεις να κάνεις μικρά ή μεγάλα παράπονα και σίγουρα οι πρώτοι που θα το καταλάβουν θα είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πώς θα έχεις την ανάγκη να παίξεις το παιχνίδι θύτη/θύματος προκειμένου να καταφέρεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πώς θα έχεις ένα φύλακα άγγελο ο όποιος θα σε σώζει από λάθος αποφάσεις και λάθος ενέργειες ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Αιγόκερως

Οι επαφές σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου όπως είναι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και κάποιοι γείτονες, χρειάζονται προσοχή σήμερα. Από τη μία η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η από την άλλη η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα έχει την τάση να δημιουργεί ευσεβείς πόθους οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι απάτες και οι αυταπάτες θα κινήσουν τα νήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να ακούσεις γεγονότα τα οποία είναι παραποιημένα ή δεν έχουν συμβεί καθόλου! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει στο πλευρό σου φίλους σου οι οποίοι θα σε παρασύρουν σε ξενύχτια, ποτά και διασκέδαση!

Υδροχόος

Το τρέξιμο για να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα είναι δύσκολο να σε αφήσει να χαλαρώσεις εάν δεν τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει είναι ανάγκη να τα αφήσεις όλα πίσω εκκρεμή, η να ξοδέψεις τα χρήματά σου προκειμένου να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί! Προσπάθησε να δείξεις χαρακτήρα και να μην παρασυρθείς από αυτό αν δεν θέλεις θα το μετανιώσεις μέχρι αύριο! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει την εύνοια και την ικανότητα να προβληθείς με τον τρόπο που χρειάζεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να αναγνωριστούν οι δυνατότητες που έχεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και την ανάγκη να κάνεις κάτι χωρίς απαραίτητα να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει παραπλανήσεις που θα σε κάνουν να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και «τσέκαρε» κάτι που θα σου πουν οι συνεργάτες ή ο σύντροφός σου πριν αποφασίσεις να πάρεις θέση σε αυτό. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία ο οποίος βρίσκεται στο Σκορπιό, σου λέει πώς το καλύτερο φάρμακο για να βρεις ξανά την καλή σου διάθεση είναι μία εκδρομή!