ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα κάποια οικογενειακά θέματα μπορεί να σε εκνευρίσουν και να χάσεις την υπομονή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου προσδώσει αυταρχικές τάσεις με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση ακόμα και με τους οικείους σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρατήσεις αυτή μια διαλλακτική στάση και θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να πείσεις τους άλλους πως ο/η μοναδικός/η που έχει δίκιο είσαι εσύ. Δώσε την ευκαιρία στην οικογένεια σου να κάνετε ένα διάλογο και μην προσπαθήσεις για οτιδήποτε άλλο καθώς οι σχέσεις σας μπορεί να γίνουν τεταμένες.

Ταύρος

Οι επαφές με τους γύρω σου θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς θα είσαι εξωστρεφής και έτοιμος/η για συζήτηση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει φανατισμό με τις απόψεις σου και δεν θα σε αφήσει να δεχτείς εύκολα καμία άλλη άποψη πέραν από τη δική σου. Αυτή η αντιμετώπιση σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να δεχτείς πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του χωρίς αυτό να γίνεται η αφορμή για καβγάδες και εντάσεις!

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα νιώθεις άνετα με τις υποχρεώσεις της ημέρας καθώς διάφορες σκέψεις σχετικά με οικονομικά σου θέματα δεν θα σε αφήσουν να βρεις την ηρεμία σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την επιμονή σου και θα σε βοηθήσει να προσπαθήσεις ώστε να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Είναι πιθανό να σκεφτείς να ζητήσεις μια αύξηση στη δουλειά ή να επιτύχεις μια πολύ καλή οικονομική συμφωνία. Οτιδήποτε και αν έχεις κατά νου φρόντισε να το σχεδιάσεις καλά και να έχεις και τα κατάλληλα επιχειρήματα για να συνοδεύσουν αυτά που λες, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να το επιτύχεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση που θα γίνει αντιληπτή από τους γύρω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια γενικότερη αναστάτωση. Το βάρος θα πέσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα διαπιστώσεις πως οι συνεργάτες αλλά και ο σύντροφός σου δεν θα δουν με καλό μάτι τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να μη θίξεις κάποιο/α αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί η σχέση μπορεί να υποστεί πλήγμα και να μην είναι εύκολο να παραμείνει η ίδια.

Λέων

Οι ανησυχίες σου θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων σου σήμερα καθώς -όπως και εχθές- ακόμα και κάτι που θα ακούσεις θα σου δώσει κίνητρο για να αγχωθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει διεισδυτική ματιά. Αυτό θα είναι θείο δώρο καθώς θα σε βοηθήσει να καταλαβαίνεις από μακριά τις προθέσεις των άλλων. Παρόλα αυτά χρειάζεται να προσέχεις μιας και είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να διαχωρίσεις τη διαίσθησή σου από τους ευσεβείς πόθους ή φόβους σου. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να πάρεις λάθος αποφάσεις πιστεύοντας πως ακούς το ένστικτό σου ενώ στην πραγματικότητα θα ακούς τους φόβους σου.

Παρθένος

Σήμερα θέλεις να έχεις δίπλα σου τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τονίζει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θέλεις να τους έχεις δίπλα σου με τους δικούς σου όρους. Θα είναι πολύ εύκολο να εκνευριστείς σε περίπτωση που παρατηρήσεις πως αυτά που λες δεν έχουν την απήχηση που θα ήθελες ή πως η παρέα σου έχει μία διαφορετική γνώμη από τη δική σου. Μην ανοίξεις τους ασκούς του Αιόλου καθώς μετά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τους κλείσεις! Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις τη θέληση και το πείσμα που έχεις για να καταφέρεις οτιδήποτε άλλο -που θα έχει και όφελος για εσένα- και όχι για να κάνεις επίδειξη ισχύος.

Ζυγός

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί εξ ολοκλήρου σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς μπορεί να έχεις κάποια εξέλιξη σε κάποιο θέμα που έχεις κάνει ενέργειες για αυτό τις προηγούμενες ημέρες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει διεκδικητικό/η με αυτά που πιστεύεις πως σου αξίζουν. Σίγουρα ο δυναμισμός είναι ένα στοιχείο το οποίο χρειάζεται όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις καθώς μπορεί να το παρακάνεις και να βγάλεις περισσότερο από αυτόν που χρειάζεται. Μέτρον άριστον λοιπόν ώστε να διαφυλάξεις την ηρεμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Η εξωστρέφεια σου θα είναι παρούσα και σήμερα και θα σε οδηγήσει σε συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν θα είσαι καθόλου διαλλακτικός/η σε περίπτωση που νιώσεις πως οι γύρω σου δεν είναι υποστηρικτικοί μαζί σου. Ακόμα είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός σου θα σε φέρει σε δύσκολη θέση αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες καθώς σήμερα η ημέρα μπορεί να τις διαταράξει.

Τοξότης

Η διάθεση σου σήμερα δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς κάτι που κρατάς για εσένα δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις μιας και δεν θα νιώθεις άνετα να το μοιραστείς ούτε καν με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία γενικότερη καχυποψία και από εσένα και προς εσένα γεγονός που δεν θα διευκολύνει τις επαφές με τους γύρω σου. Προσπάθησε να βρεις έστω μία αιτία για κάθε καχύποπτη σκέψη που κάνεις, διαφορετικά μην αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο όπου όλοι θα είναι ύποπτοι μέχρι να αποδείξουν το αντίθετο.

Αιγόκερως

Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να κερδίσεις την επιδοκιμασία των ανθρώπων που σέβεσαι και εκτιμάς για αυτό και θα σκεφτείς διπλά πριν διαφωνήσεις με κάποιον και πριν πεις κάτι που μπορεί να τον πληγώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως αυτό μπορεί να γίνει το πάτημα για κάποιους προκειμένου να σε πιέσουν. Βέβαια το ίδιο μπορεί να κάνεις και εσύ καθώς είναι πολύ πιθανόν να προσπαθήσεις να χειριστείς συναισθηματικά τον/τη σύντροφό σου ή κάποιους συνεργάτες σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις άλλους τρόπους προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Υδροχόος

Θέματα της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε καλέσει να βάλεις μια τάξη σε υποχρεώσεις ρουτίνας, αγγαρείες και εκκρεμότητες που έχεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου προκαλέσει την επιθυμία να τα βάλεις με τους άλλους καθώς το πιεστικό πρόγραμμα που έχεις θα σου δημιουργήσει ξεσπάσματα. Προσπάθησε να μην το κάνεις και αν θέλεις να εκτονώσεις τα συναισθήματά σου -κυρίως τα αρνητικά- πήγαινε μία βόλτα να περπατήσεις ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Ιχθύς

Η ημέρα σου ταιριάζει καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα φροντίσει να ανεβάσει την ενέργεια και τη διάθεση σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει κάποια θέματα καθώς μπορεί να παρεξηγήσεις μία πλάκα που θα σου κάνουν οι φίλοι σου ή να παρεξηγήσεις ακόμα και τα λεγόμενα του/ης συντρόφου σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις λεπτομέρειες τις οποίες υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα πρόσεχες να χαλάσουν την ημέρα σου και εστίασε στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου και σε κάνουν να νιώθεις καλά.