ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δράσεις διακριτικά προς κάθε στόχο σου είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό καθώς σήμερα δεν θέλεις να κάνεις ντόρο. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό και τον Ήλιο από τον Καρκίνο είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για να ασχοληθείς με επιτυχία με θέματα που αφορούν το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Άλλος ένας τομέας που μπορεί να διευθετηθεί άμεσα και προς όφελός σου σήμερα είναι ο τομέας των οικονομικών. Τακτοποίησε οφειλές, διευθέτησε εκκρεμότητες με το δημόσιο καθώς η ημέρα θα σε βοηθήσει να το κάνεις προς όφελος σου.

Ταύρος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως μπορούν να σε ακούσουν και να σε καταλάβουν θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην ημέρα σου, καθώς θα τους αναζητήσεις προκειμένου να πάρεις τη γνώμη τους για κάτι που σε απασχολεί! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ευνοεί τις φιλικές συναθροίσεις αλλά και τις κοινωνικές επαφές. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δια από το Σκορπιό και τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνουν πως θα είναι εύκολο για εσένα να μπεις σε νέες παρέες και να κάνεις εξαιρετικά πολύτιμες γνωριμίες. Η φιλική διάθεση που θα έχεις προς όλους θα βοηθήσει πάρα πολύ τους στόχους σου και θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο περιβάλλον σου.

Καρκίνος

Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις όρεξη για να βγεις και να συναντήσεις κόσμο καθώς κάποιο συγκεκριμένο θέμα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα σε κάνει απόμακρο/η με όλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί μία συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή κάτι που σε απασχολεί. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα μεγεθυμένα γεγονός που δεν θα σε βοηθήσει να τα λύσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου. Μία βόλτα με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό οργάνωσε τη από τώρα.

Δίδυμοι

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο και το μόνο που θέλεις είναι να δημιουργήσεις θετικές εντυπώσεις εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό αλλά και τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ένα προσωπικό στοίχημα που σχετίζεται με ένα εργασιακό η επαγγελματικό ζήτημα καθώς και με μία αλλαγή που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου. Σήμερα θα είναι εύκολο να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου και να ξεχωρίσεις ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση η οποία θα αυξήσει τα χρήματά σου και θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια.

Καρκίνος

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να κάνεις μία βόλτα και να βρεθείς σε μέρη που αγαπάς μαζί με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να αφιερώσεις χρόνο στις ανθρώπινες επαφές. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό και τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να λάμψεις κυριολεκτικά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις των ανθρώπων γύρω σου. Η ημέρα ευνοεί και τις νέες γνωριμίες για αυτό αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί να γνωρίσεις κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Λέων

Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να απομονωθείς και να μείνεις για λίγο μόνος/η καθώς θέλεις να ανασυνταχθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει μία ανησυχία η οποία θα ξεκινήσει από μέσα σου αλλά θα γίνει αντιληπτή και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό και τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις όποιες ανησυχίες προκύψουν και να επιστρέψεις στην ενεργό δράση δριμύτερος/η! Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι καθώς εκεί θα βρεις το καταφύγιό σου, για αυτό αναζήτησε τους για να σου φτιάξουν τη διάθεση!

Παρθένος

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να στραφείς στους ανθρώπους που σχετίζεσαι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σε προτρέπει να αναζητήσεις τη γνώμη τους για ζητήματα που σε απασχολούν. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό και τον Ήλιο από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκό για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις νέες προσθήκες σε αυτόν. Η δημοτικότητα σου θα είναι ανεβασμένη και αν τη διαχειριστείς σωστά τότε θα καταφέρεις να ωφεληθείς από αυτή. Νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις σήμερα θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο για αυτό μην τις αγνοήσεις.

Ζυγός

Σήμερα η αλήθεια είναι πως θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις που θα αφορούν εργασιακά ζητήματα αλλά και δουλειές της καθημερινότητας όμως εσύ δεν θα πτοηθείς καθόλου! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό αλλά και τον Ήλιο από τον Καρκίνο είναι ευνοϊκό για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί και μάλιστα θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που να μην περάσει απαρατήρητο! Οι «μετοχές» σου θα ανέβουν σήμερα και μπορείς να τις εξαργυρώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Μία νέα συμφωνία, μία πρόταση για δουλειά ή η επέκταση της ήδη υπάρχουσας θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά και το κασέ σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα ευνοήσει πολύ τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα σου χαρίσει έξτρα δόσεις ερωτισμού και γοητείας! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα βοηθήσει σε αυτό με αποτέλεσμα να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με πράγματα που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου και ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Ο/η σύντροφός σου και οι φίλοι σου ανήκουν σε αυτούς για αυτό να τους αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο καθώς θα περάσεις πολύ καλά μαζί τους!

Τοξότης

Σήμερα έχεις περισσότερο την ανάγκη να μείνεις σπίτι σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει τη σημασία του να βρίσκεσαι στο «καταφύγιό» σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό αλλά και τον Ήλιο από τον Καρκίνο είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για ένα οικογενειακό ζήτημα καθώς θα βρει λύσεις με έναν τρόπο σχεδόν μαγικό. Η ημέρα είναι εξίσου καλή και για κάποιο οικονομικό σου ζήτημα για αυτό αν υπάρχει κάτι που έχεις εκκρεμότητα προσπάθησε να το διευθετήσεις όσο πιο άμεσα μπορείς. Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν και κάποια κέρδη τα οποία δεν είχες στο πρόγραμμα και θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ!

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα θα είναι εκείνοι που θα φτιάξουν ή θα χαλάσουν τη διάθεση σου. Η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει τι σημασία των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου στην ημέρα σου για αυτό κάνε τις κατάλληλες συναντήσεις. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό αλλά και τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνουν πως οι παρεμβολές των γύρω σου θα είναι θετικές προς εσένα και για τα ζητήματα που σε αφορούν αλλά και για την καλή σου διάθεση! Πάρε τηλέφωνο, επικοινώνησε και συνάντησε ανθρώπους που θέλεις να δεις καθώς η ήμερα θα ευνοήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επαφή με κόσμο. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να έχεις και μία νέα πολύ καλή πρόταση για συνεργασία.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν για άλλη μία ημέρα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σου δημιουργεί ανασφάλεια που πηγάζει από την κατάσταση στο ταμείο σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό και τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ακούσεις ένα ευχάριστο νέο για τα οικονομικά σου το οποίο θα είναι απόρροια ενός πλάνου που θα ξεκινήσει από τα εργασιακά σου. Σήμερα θα έχεις την άνεση να διαπραγματευτείς πολύ καλά για ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, χρήματα και υλικά αγαθά και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι παραπάνω.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι ευνοϊκή για να μπορέσεις να προβάλεις τις επιθυμίες σου στον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη σου χωρίς εκείνοι να σου προβάλλουν αντίσταση! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό και τον Ήλιο από τον Καρκίνο σε προτρέπει να δώσεις την πρέπουσα προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς αυτά θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τη διάθεσή σου. Σήμερα θα έχεις το χάρισμα να προβάλλεις τον εαυτό σου και να κερδίζεις τις εντυπώσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Μία νέα συνεργασία ή μία πρόταση που θα σε χαροποιήσει είναι πιθανή καθώς σήμερα η ημέρα σε ευνοεί απροκάλυπτα!