Ζώδια 2018: Οι πιο ιδιαίτερες ετήσιες προβλέψεις, από τη Ναταλί Σαϊτάκη

Main Image

Όσα πρέπει να ξέρεις για το 2018. Επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά, όλα. Μην ακούσω ότι δε στα είπαμε. Στα είπαμε!

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις ετήσιες αστρολογικές υπαρξιακές προβλέψεις του 2018. Στα βίντεο που ακολουθούν θα παρακολουθήσετε τη γενική εικόνα της χρονιάς που έρχεται, σύμφωνα με τις βασικές πλανητικές όψεις, στο πλαίσιο των οποίων επισημαίνονται όλα όσα πρέπει να προσέξετε για να εξελιχθείτε μέσα από τις εμπειρίες που μας επιφυλάσσει το 2018.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι μετακινούνται ελαφρά από τις πάγιες απόψεις τους, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι προσαρμόζονται στις αλλαγές αξιοποιώντας τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες ζουν, επιτέλους, τη δικαίωση, ενώ Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες εκμεταλλεύονται την πλανητική τους τύχη.

ADVERTISING

1

Παρακάτω θα βρεις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σου, για ΟΛΟ το έτος. Για πληρέστερη όμως εικόνα, μην ξεχάσεις να παρακολουθήσεις με προσοχή και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

2

ADVERTISING

ΤΑΥΡΟΣ

3

ΔΙΔΥΜΟΙ

2

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

6

ΛΕΩΝ

77

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

3

ΖΥΓΟΣ

55

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

jyuj

ΤΟΞΟΤΗΣ

kujk

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

jkuyj

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ikiu

ΙΧΘΥΕΣ

ujikyu

Βιντεογράφος: Μάριος Κουρουνιώτης

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.