ΖΩΔΙΑ

Πώς να του τραβήξεις την προσοχή, ανάλογα με το ζώδιο που είναι

Pexels

Με μια απλή ματιά στο προφίλ του στο facebook, θα ξέρεις πότε ακριβώς έχει γεννηθεί, άρα και τι ζώδιο είναι. Ο λόγος για τον άντρα (ή και τη γυναίκα) που σε ενδιαφέρει, που θες να του/της τραβήξεις την προσοχή, και θα πρέπει να μάθεις τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά του/της.

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, έχεις υπεραρκετά στοιχεία για να του αποδείξεις έμπρακτα ότι είναι το άλλο σου μισό. Φυσικά, αν δεις ότι δεν ταιριάζετε – ζώδια είναι αυτά! – μπορείς πάντα να πας παρακάτω, αντί να προσπαθείς μάταια να πετύχει το μεταξύ σας.

Πώς μπορείς να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου, ανάλογα με το ζώδιο που είναι

Κριός – Κομπλιμέντα και κυνήγι

Είναι δυναμικό ζώδιο και θέλει να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση. Πρέπει να τον ιντριγκάρεις, και να δείξεις μυστηριώδης, ότι πρέπει να κάνει πράγματα για να σε γνωρίσει καλύτερα και τότε είναι που θα ενδιαφερθεί περισσότερο για να το κάνει. Είναι από τους παραδοσιακούς εκπροσώπους του ζωδιακού και του αρέσουν τα κομπλιμέντα, απλά μην τον/την κολακεύεις χωρίς λόγο. Να είσαι ειλικρινής σε όσα λες.

Ταύρος – Επιστράτευσε εμπιστοσύνη και γέλιο

Μην βιάζεσαι, πήγαινέ το αργά με αυτό το ζώδιο. Ξεκίνα με το να τον/την φροντίζεις, να του/της χαρίζεις πράγματα που έφτιαξες και θα εκτιμήσει την προσπάθειά σου. Ο πιστός Ταύρος περιμένει κι από εσένα να του εμπνεύσεις αντίστοιχη εμπιστοσύνη. Πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να σε εμπιστευθεί, γιατί μόνο τότε θα αρχίσει να σκέφτεται ότι θέλει μια σχέση μαζί σου. Επίσης η ευφυΐα είναι η αδυναμία αυτού του ζωδίου.

Δίδυμοι – Μυαλό, στιλ και περιπέτεια

Εδώ έχεις πολύ ανταγωνισμό οπότε προετοιμάσου κατάλληλα. Ο Δίδυμος θέλει έξυπνες συζητήσεις για τα πάντα, αφού ο ίδιος έχει άποψη για όλα. Κέρδισέ τον με μια έξυπνη και γοητευτική προσωπικότητα. Το στιλ είναι κάτι που τον έλκει στους άλλους ανθρώπους. Κράτησέ του αμείωτο το ενδιαφέρον με περιπετειώδη ραντεβού. Επίσης, τα χειρόγραφα σημειώματα του αρέσουν καμια φορά.

Καρκίνος – Φιλανθρωπία και φροντίδα

Αυτό το ζώδιο θέλει να το καλομάθεις, να το φροντίζεις και τότε θα σου είναι πιστό για πάντα. Πριν όμως σε αφήσει να του δείξεις πόσο μπορείς να τον προσέχεις, πρέπει να σε προσέξει. Ο ευαίσθητος Καρκίνος θέλει τον χρόνο του. Πρέπει να του δείξεις την αλτρουιστική σου πλευρά. Αν δει ότι αγαπάς και βοηθάς όλο τον κόσμο, τότε ο τρυφερός Καρκίνος θα γοητευτεί σίγουρα.

Λέων – Προσοχή και ομορφιά

Ενθουσίασε ένα Λιοντάρι με γενναιόδωρες πράξεις. Στείλ’ του συχνά μηνύματα και θα του αρέσει. Θέλει να έχει πάντα την προσοχή σου, οπότε δώσ’ του τη. Φρόντισε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να του λες πόσο τον θες.

Παρθένος – Διαφορετικότητα και ενθουσιασμός

Δεν μπορεί να ερωτευτεί το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ο Παρθένος παθιάζεται με κάθε άνθρωπο που τον ενθουσιάζει η προσωπικότητά του. Πρέπει να είσαι έξυπνη για να σε πλησιάσει. Επίσης αν κάνεις εθελοντισμό ή βοηθάς στη διοργάνωση εκδηλώσεων, θα μπορούσε να είναι μια ακόμα καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά.

Ζυγός – Γοητεία και χορός και το έριξες το ζώδιο αυτό

Τον Ζυγό τον θέλουν πολλές γυναίκες γιατί είναι πολύ γοητευτικό ζώδιο. Πρέπει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος και να τον σαγηνεύσεις με την προσωπικότητά σου, αφού συνήθως αποσπάται πολύ εύκολα και γρήγορα. Τους αρέσει να χορεύουν, οπότε ορίστε η ευκαιρία σου.

Σκορπιός – Ειλικρίνεια και αισθησιασμός

Ο Σκορπιός θα ενδιαφερθεί πολύ για σένα, αν έχεις παρόμοια ενδιαφέροντα μ’ εκείνον. Μάθε την ίδια ξένη γλώσσα ή ξεκίνα να πηγαίνεις στο ίδιο γυμναστήριο. Καν’ του κομπλιμέντα, αλλά χωρίς υπερβολές. Μισεί τους ψεύτες και η κολακεία μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Να είσαι ειλικρινής μαζί του για να ξέρει ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται. Επίσης, απολαμβάνει ιδιαίτερα τις αισθησιακές παρουσίες, οπότε μη συγκρατείς το sexiness σου.

Τοξότης – Θετική ενέργεια και στόχοι είναι από τα βασικά γι’ αυτό το ζώδιο

Γνωρίζει συνεχώς καινούριο κόσμο, οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσεις έναν Τοξότη. Δωσ’ του θετικά vibes, βοήθα τον να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους με πρακτικές συμβουλές και θα ενδιαφερθεί για σένα. Του αρέσει επίσης πολύ να ταξιδεύει, οπότε αυτός είναι ένας καλός τρόπος να μπεις στη ζωή του.

Αιγόκερως – Δύναμη και ανεξαρτησία

Είναι εργασιομανής και γοητεύεται από την δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα. Πάρε αποφάσεις, πρωτοβουλίες και σχεδίασε το επόμενο ραντεβού σας και θα ενδιαφερθεί περισσότερο για σένα. Μιλήστε για τις φιλοδοξίες σας, να είσαι ειλικρινής και θα νιώσει ότι είσαι η σύντροφος που έψαχνε.

Υδροχόος – Ανθρωπισμός και αυθορμητισμός είναι κλειδί γι’ αυτό το ζώδιο

Αν είσαι ο εαυτός σου, ο Υδροχόος θα σε προσέξει. Απλά μην προσπαθείς να μιμηθείς κάτι ή να προσποιηθείς ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Επίσης, θα εκτιμήσει την ανάγκη σου να συνεισφέρεις στον κόσμο, ενώ το να αναμειχθείς σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες είναι κάτι που θα τον γοητεύσει σε σένα.

Ιχθύες – Θηλυκότητα και νέα πράγματα

Έχει τη φήμη ότι διαλέγει τις λάθος γυναίκες, οπότε χρειάζεσαι ένα καλό σχέδιο. Ξεκίνα με το να αναπτύξετε μια φιλική διάθεση ο ένας για τον άλλον, δείχνοντάς του ότι νοιάζεσαι. Του αρέσει η θηλυκή συμπεριφορά, οπότε δείξε του τι γυναίκα είσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να τον κερδίσεις. Πρέπει να τον βοηθήσεις να ξεφύγει από την καθημερινότητα, οπότε πήγαινέ τον σε νέα μέρη για να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα.