ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι φτιαγμένα για σοβαρή σχέση

Unsplash

Μπορεί να υπάρχουν κάποια στερεότυπα και κλισέ γύρω από τα ζώδια και την ερωτική τους ζωή – όπως ας πούμε ότι για τέλειο σεξ πρέπει να βρεις έναν Σκορπιό, αλλά η αληθεια είναι πως οι αστρολογικές συγκυρίες είναι καμια φορά πιο ουσιαστικές από αυτό που νομίζουμε. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που δεν είναι απόλυτο, υπάρχουν κάποιες σταθερές, που κάνουν ορισμένα ζώδια πιο κατάλληλα για σοβαρή σχέση.

Όχι ότι δεν είμαστε όλοι εν δυνάμει ιδανικοί σύντροφοι, απλά για ορισμένους είναι λίγο ευκολότερο, το έχουν από τη φύση τους. Ποιοι είναι αυτοί; Μα τα ζώδια της Γης. Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, είναι ζώδια για σοβαρή σχέση. Σταθεροί, πιστοί, λογικοί και πρακτικοί. Παράλληλα είναι και λίγο βαρετοί, οπότε αν το άλλο σου μισό το θες με λίγη φαντασία και αυθορμητισμό, μην ψάξεις στα γήινα ζώδια.

Ταύρος: Το Νο1 ζώδιο για σοβαρή σχέση

Αποφασιστικοί και πεισματάρηδες, οι Ταύροι μόλις αποκτήσουν αυτό που θέλουν δεν το θεωρούν ποτέ δεδομένο. Ίσα ίσα που θα σε κακομάθουν με φαγητά, εξόδους και τέλειο σεξ ώστε να σε κρατήσουν πλάι σου. Ξέρουν να αγαπάνε τα Ταυράκια, τι να λέμε τώρα.

Παρθένος

Φυσικά και είναι το Νο2 στα ζώδια για σοβαρή σχέση ο Παρθένος. Καμία έκπληξη. Δεσμεύονται για τα καλά οι Παρθένοι, είναι λογικοί μέχρι αηδίας και δεν είναι ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Ερωτεύονται προσεκτικά, αλλά όταν το κάνουν είναι για μια ζωή.

Εννοείται πως και ο Αιγόκερως είναι στα ζώδια για σοβαρή σχέση

Ώριμοι, γεμάτοι εμπειρίες και συνήθως έχοντας φροντίσει πριν δεσμευτούν να έχουν πίσω τους ένα πολύ καλό ταμείο, οι Αιγόκεροι συγκαταλέγονται στα ζώδια για σοβαρή σχέση γιατί ξέρουν πώς να κάνουν μια σχέση και να διαρκέσει στον χρόνο και να είναι ευχάριστη και για τους δυο σας. Έχουν όμως πολύ υψηλά standards, οπότε χρειάζεται να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για το ποι@ είσαι, πλάι τους. Από την άλλη, βέβαια, δέχονται τους ανθρώπους με τα ελαττώματά τους, οπότε άπαξ και μπεις στην καρδιά της/του, θα σε θέλει ακριβώς γι’ αυτό που είσαι.