Τα 4 πιο ισχυρά ζώδια. Δεν μπλέκεις

Main Image

Τα ζώδια που φημίζονται για τον δυναμισμό τους.

Είναι αυτό που λένε πως «αν βάλει κάτι ο Κωστάκης στο μυαλό του, θα το καταφέρει πάει και τελείωσε». Ο Κωστάκης δεν το βάζει εύκολα κάτω και ξέρεις γιατί; γιατί είναι Λέων. Επίμονος, δυναμικός, καμιά φορά σπαστικός αλλά σε κάθε περίπτωση ισχυρός. Κοίταξε, δεν είμαστε μόνο ζώδια, είμαστε άνθρωποι (πάνω απ' όλα), αλλά ας μην κοροϊδεύομαστε. Κάποια χαρακτηριστικά που μας έρχονται από τ' άστρα, είτε στ' αλήθεια, είτε από αυθυποβολή, μας κολλάνε σαν το ρετσίνι. Ο Σκορπιός είναι σκληρός αντίπαλος, πώς να το κάνουμε τώρα;

Κριός

Ο Κριός πορώνεται με τους στόχους. Διαθέτει ενθουσιασμό και ενέργεια που τον ανάβει σαν σπίρτο και τον «καίει» μέχρι να μπει το τικ στο κουτάκι «αποστολή εξετελέσθη». Είναι έντονος και του αρέσει να ανακαλύπτει. Εμ, έτσι πάει ο κόσμος μπροστά. Γεννήθηκε για να είναι ηγέτης κι όχι ακόλουθος, του αρέσει η αυτονομία. Διάσημοι Κριοί ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης και η Έλλη Στάη.

ADVERTISING

Καρκίνος

Φημίζονται για τον συναισθηματισμό και την ευαισθησία τους αλλά αν πέσεις στην παγίδα και τους κατηγοριοποιήσεις ως αδύναμους κι εύθραυστους, τότε μόλις υποτίμησες τον αντίπαλο τον ισχυρό. Οι Καρκίνοι είναι πεισματάρηδες και παθαίνουν εμμονές με τους στόχους τους. Είναι πολύ φιλόδοξοι, έχουν αυτοπεποίθηση (συχνά αδικαιολόγητη) και αν χρειαστεί, θα παίξουν και βρόμικα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Λέων

Κάντε πέρα, έρχεται ο Βασιλιάς της Ζούγκλας. Τα Λιοντάρια μεγαλώνουν μαθαίνοντας ότι είναι ικανά, ότι μπορούν να τα κάνουν όλα αρκεί να το πάρουν απόφαση. Διαχειρίζονται σαν το μαέστρο τις δύσκολες καταστάσεις και από το μόνο που μπορεί τελικά να την πατήσουν είναι η αλαζονεία τους. Γνωστοί ξερόλες η σχετική πλειοψηφία των Λεόντων.

ADVERTISING

Σκορπιός

Ο τυπικός Σκορπιός έχει έρθει σ' αυτό τον κόσμο για μας πάρει φαλάκι ή έτσι νομίζει. Ήρεμος και πράος μέχρι να του πατήσεις τον κάλο ή να βάλει στο μυαλό του έναν στόχο. Μετά παίρνει φόρα, ενεργοποιεί όλο αυτό το ρεύμα δυναμισμού που τον διαπερνά υπογείως και δεν χαμπαριάζει πουθενά. Είναι δύσκολο να ντιλάρεις έναν αποφασισμένο Σκορπιό.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

5 εναλλακτικές για τις ζεστές μέρες που δεν αντέχεις το τζιν παντελόνι.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ποια θα έβλεπες στο πλευρό του Ηλία μετά την αποχώρηση της Μαρίνας;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η VALERIE ΑΠΟ ΤΟ ''ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΒΕΡΛΙ ΧΙΛΣ''

Η 44χρονη Tiffani Amber Thiessen θα είναι πάντα η Valerie που αγαπάμε να μισούμε.

ΤΑ 5 ''ΚΛΕΙΔΙΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Κανείς δε θα πει πως ο δρόμος είναι εύκολος. Όμως υπάρχουν τα εργαλεία για να το καταφέρεις.

ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΝΟ: ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΜΥΘΟΣ;

Πόσο επιδρά η ηλικία στις συνήθειες του ύπνου;

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.