ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα πιο υπομονετικά ζώδια

Ποια ζώδια σιγοτραγουδούν «Κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, κάνε υπομονή μία λεμονιά ανθίζει στη γειτονιάαααα». Ποια είναι εκείνα τα πλάσματα που δε χάνουν την υπομονή τους ακόμα κι αν γύρω τους ο κόσμος καταρρέει. Το e-zwdia.gr αποδεικνύει π ως υπομονή κάποιες φορές (δεν) έχει τα όριά της.

Ταύρος

Χτυπήσατε διάνα, αν ψάχνατε στη ζωή σας ένα σύντροφο να ανέχεται τα καπρίτσια σας, κάνατε την καλύτερη επιλογή αν αυτόν το σύντροφο τον επιλέξατε για μητέρα ή πατέρα των παιδιών σας και τέλος τραβήξατε το δέκα το καλό αν μέσω αυτού θέλετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου αρέσκονται στο να υπομένουν και να επιμένουν, αρκεί μόνο να τους καλύπτεται συνεχώς τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες.

Καρκίνος

Η υπομονή ενεργοποιείται στους Καρκίνους μόνο όταν αφορά θέματα οικογενειακής ευτυχίας, ισορροπίας και γαλήνης. Σε αυτούς τους τομείς μπορούν να πάρουν τα σκήπτρα της συγκεκριμένης αρετής από όλα τα ζώδια. Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους προσαρμόζουν τις ανάγκες τους και τα θέλω τους, σύμφωνα πάντα με τις εκάστοτε ψυχολογικές διαθέσεις τους και ορέξεις.

Παρθένος

Με εργατικότητα, μεθοδικότητα και τον κατάλληλο πάντα προγραμματισμό οι Παρθένοι σχεδόν πάντα πετυχαίνουν όλα όσα επιθυμούν στον επαγγελματικό, οικογενειακό και συναισθηματικό τους τομέα.  Προφανώς η υπομονή είναι η αρετή που την κατέχουν και ξέρουν να τη διαχειρίζονται πάρα πολύ καλά. Σπάνια συναντάμε εκπροσώπους του ζωδίου που να μην τα έχουν όλα τακτοποιημένα στη ζωή τους, είτε αυτά αφορούν τα μάτια του κόσμου είτε τις πραγματικές τους ανάγκες.

Σκορπιός

Γαϊδουρίσια υπομονή πρέπει να κάνετε  αν έχετε επιλέξει να περάσετε τη ζωή σας με έναν Σκορπιό και αυτό γιατί η δική του υπομονή και επιμονή σε πολλά θέματα είναι απέραντη. Η ψυχοσύνθεση των ατόμων που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι τόσο περίπλοκη, που ποτέ δεν ξέρεις με τι θα βρεθείς αντιμέτωπος την κάθε στιγμή. Ένα όμως είναι βέβαιο, ότι όσον αφορά τα επαγγελματικά τους θέματα και την κοινωνική τους καταξίωση η υπομονή τους εξαντλείται μετά από πολλές μάχες ενώ ότι σχετίζεται με τα αισθηματικά τους, ο αγώνας τελειώνει στην πρώτη σύγκρουση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι χαρακτήρες του ζωδιακού που η αρετή της υπομονής βρίσκεται στο μεγαλείο της. Θα υπομένουν οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να κατακτήσουν και να συντηρήσουν τους στόχους τους και τα όνειρά τους, αρκεί μόνο όλα αυτά να είναι συμβατά με τα πρέπει της κοινωνίας που ζούνε. Σε οικογενειακό επίπεδο είναι αυτοί που θα ασχοληθούν με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και θα καλύψουν τις ανάγκες του συντρόφου τους όσο περνάει από το χέρι τους και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αυτοί που μπορείς να βασιστείς πάνω τους ώστε να σου φέρουν το αποτέλεσμα που τους ζητάς. Όλα αυτά βέβαια με λίγο πασπάλισμα γκρίνιας και μουρμούρας.

Ιχθύς

Τα ευαίσθητα και καλοπροαίρετα ψαράκια εξαντλούν όλα τα όρια της υπομονής τους στο να καλύψουν τις συναισθηματικές ανάγκες τους και να νιώσουν ασφαλείς. Υπομένουν και επιμένουν σε οτιδήποτε σχετίζεται με την κάλυψη των προαναφερόμενων αναγκών, ακόμη και όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας. Αυτό δυστυχώς έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν ούτε διάθεση, ούτε ενέργεια στο να πετύχουν κάτι άλλο στη ζωή τους. Αν λοιπόν είστε σαδιστές, αναζητήστε τα, αν όχι αφήστε τα στην ηρεμία τους. Δεν φταίνε αυτά για την εύθραυστη ψυχούλα τους. Έτσι γεννήθηκαν.

Έχεις άστρο; Διάβασε περισσότερα, στο e-zwdia.gr.