ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου σε συλλογικές εργασίες και σε ομάδες ή συλλόγους που δραστηριοποιείσαι! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να δράσεις για ένα κοινό σκοπό. Σήμερα θα βάλεις τις συλλογικές ανάγκες πάνω από τις ατομικές και δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα ηγετικό ρόλο σε κάποια ομάδα. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και τις ευνοϊκές της όψεις για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να κερδίσεις φανατικούς υποστηρικτές.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία για να κάνεις μια δυναμική εμφάνιση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να κερδίσεις την προσοχή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και να βρεις τον τρόπο να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Είναι πιθανό να σου προταθεί μια νέα επαγγελματική συμφωνία αλλά θα πρέπει να τη σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις καθώς μετά θα είναι δύσκολο αν το μετανιώσεις.

Δίδυμοι

Η καλή σου διάθεση θα είναι το κίνητρο σου για να βγεις βόλτα, να επισκεφθείς ένα μουσείο ή κάποιο άλλο πολιτιστικό χώρο και να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να κάνεις πράξη όλα αυτά που έχεις κατά νου. Επίσης θα ευνοήσει τις επαφές με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους από το περιβάλλον σου καθώς τα επικοινωνιακά σου ταλέντα συνεχίζουν να υφίστανται!

Καρκίνος

Σήμερα η ανάγκη σου είναι να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία καθώς ο εκνευρισμός σου θα είναι διάχυτος και μπορεί να τον πληρώσουν άνθρωποι που δεν έχουν κάνει τίποτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σου χαρίσει ενέργεια. Βρες μια δραστηριότητα ώστε να τη διοχετεύσεις διαφορετικά θα τη διοχετεύσεις σε καβγάδες με συνεταίρους και όποιον άλλο βρεθεί μπροστά σου!

Λέων

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να πεις αυτά που θέλεις χωρίς να σε νοιάζει πώς θα φανούν στους άλλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να πάρεις φόρα. Σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για να εκφράσεις την άποψη σου και να εναντιωθείς σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Αν το παρακάνεις, θα δημιουργηθούν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Μέτρον άριστον λοιπόν!

Παρθένος

Οι δουλειές συνεχίζουν να τρέχουν αλλά εσένα δεν σε τρομάζει αυτό καθώς είσαι από τα ζώδια που τους αρέσει να προσφέρουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα αυξήσει την ενέργειά σου αλλά και τις αντοχές σου. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό καθώς θα τελειώσεις ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεων σου και μάλιστα γρήγορα. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς μπορεί να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου και να μην το καταλάβεις.

Ζυγός

Η ημέρα σήμερα είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα και θα ανεβάσει τη διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους θα σε ξυπνήσει και θα σου χαρίσει ενέργεια ικανή για να μετακινήσεις βουνά! Σήμερα θα δυσκολευτείς πολύ να αποφασίσεις αν θα δεις τους φίλους σου, αν θα βγεις βόλτα με το ταίρι σου ή αν θα ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Το πιο πιθανό είναι να τα κάνεις όλα και να σου μείνει και χρόνος για να ξεκουραστείς!

Σκορπιός

Σήμερα θα θελήσεις να λύσεις όσα θέματα σε απασχολούν και μάλιστα θα γίνεις και αρκετά ανυπόμονος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλάβεις δράση. Η οικογένεια σου θα είναι η πρώτη που θα καταλάβει τη ενέργεια σου, καθώς θα γίνεις αρκετά επίμονος/η με οτιδήποτε και να θελήσεις και δεν πρόκειται να σταματήσεις αν δεν το επιτύχεις! Σήμερα είναι καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να φέρεις εις πέρας εκκρεμότητες που μπορεί να έχουν προκύψει.

Τοξότης

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό ισχύει και για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δείξει από νωρίς τις προθέσεις της. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ενισχύσει την ενέργεια σου και γι αυτό δεν πρόκειται να μείνεις στο σπίτι ούτε λεπτό. Επαφές, συναντήσεις και βόλτες για ψώνια θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και δεν θα ξέρεις με τι να ξεκινήσεις! Με οτιδήποτε και να ασχοληθείς θα περάσεις καλά, αρκεί να μη μείνεις λεπτό χωρίς να έχεις κάτι να ασχοληθείς!

Αιγόκερως

Σήμερα θα ξυπνήσεις αποφασισμένος/η να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλιώς δεν πρόκειται να χαλαρώσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα φέρει ευκαιρίες για εργασιακά θέματα που θα πρέπει να τις αντιληφθείς εγκαίρως. Πρόσεξε καθώς πάνω στη βιασύνη σου μπορεί να κάνεις και λάθη γι αυτό όποιες αποφάσεις και να πάρεις σκέψου τις καλά.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και την προσοχή σου θα μονοπωλήσει ο εαυτός σου καθώς θα έχει προτεραιότητα σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους θα σου φτιάξει τη διάθεση και η ενέργεια σου θα είναι δημιουργική για να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις κοντά με αυτούς που θέλεις. Υπάρχει πιθανότητα να γίνεις υπερβολικός/η, να μην ακούσεις καθόλου τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό θα είναι εις βάρος σου.

Ιχθύς

Η διάθεση σου θα είναι υποτονική και σήμερα καθώς οι σκέψεις σου δεν βοηθούν την κατάσταση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα φέρει γεγονότα που θα σε ξυπνήσουν! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις σου και να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Είναι πιθανό να προκύψει και ένα θέμα στο σπίτι και να σου ζητήσουν να βάλεις ένα χεράκι προκειμένου να λυθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;