ΖΩΔΙΑ

Τι σημαίνει αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο ενός ζωδίου;

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να βγούμε με κάποιον που ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο- φήμες θέλουν αυτό το ζώδιο να είναι ο δίδυμος, αλλά ας μην κάνουμε bullying στα διδυμάκια από τόσο νωρίς στο post.

Για κάθε μια τέτοια δήλωση που ακούγεται υπάρχει και η αντίστοιχη που υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες στα άτομα που ανήκουν σε ένα συγκεκριμενο ζώδιο, γιατί σημασία δεν έχει το ζώδιο στο οποίο ανήκουν αλλά ο χαρακτήρας τους.

Αυτό προφανώς και ισχύει (δεν σου φταίει δηλαδή ο ανάδρομος αν είσαι γενικότερα μ****ας) αλλά το δεκαήμερο στο οποίο έχει γεννηθεί ο κάθε άνθρωπος διαφοροποιεί και τροποποιεί σημαντικά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του. Για αυτό μπορεί να διαφέρει τόσο πολύ ο πρώην σου που ήταν Δίδυμος και είχε γενέθλια τις πρώτες μέρες του ζωδίου σε σχέση με τον τύπο που γνώρισες τώρα και είναι επίσης Δίδυμος, αλλά ανήκει στο τελευταίο δεκαήμερο.

Για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι σημασία έχει το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις απευθυνθήκαμε στη δική μας Ναταλί Σαϊτάκη, η οποία μας έχει ήδη πει τις πιο ιδιαίτερες προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι.

To 10ήμερο μέσα στο οποίο έχει γεννηθεί ο καθένας μας διαφοροποιεί τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άνθρωποι που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο εμφανίζουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Στο σημείο αυτό επισημαίνουμε ότι υπάρχουν τέσσερα στοιχεία: η Φωτιά, η Γη, ο Αέρας και το Νερό. Κρατάμε αυτή τη σκέψη για αμέσως παρακάτω.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους παίρνουν τα χαρακτηριστικά του κυβερνήτη του ζωδίου τους. Π.χ. ο Κριός του πρώτου δεκαημέρου έχει κυβερνήτη τον Άρη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο παίρνουν τα χαρακτηριστικά του κυβερνήτη του επόμενου ζωδίου του στοιχείου όπου ανήκουν. Π.χ. ο Κριός του δεύτερου δεκαημέρου έχει κυβερνήτη τον Άρη αλλά και τον Ήλιο, διότι ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του επόμενου ζωδίου της Φωτιάς, δηλαδή του Λέοντα.

Για αυτό και όταν διαβάζεις τις προβλέψεις πρέπει να προσέχεις μήπως μια πλανητική κίνηση δεν επηρεάζει τόσο το δικό σου δεκαήμερο, κάτι που επισημαίνεται συνήθως.

Ελπίζω να κατάλαβες.