PUBLI

Game Changer in CSR & Social Impact

H επιτυχημένη σειρά συνεδρίων Game Changer θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τις τάσεις για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τον αντίκτυπο που έχουν οι ενέργειες των εταιρειών στην κοινωνία.

Το συνέδριο Game Changer in CSR & Social Impact, το οποίο διοργανώνεται από την 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Το συνέδριο Game Changer in CSR and Social Impact, θα φιλοξενήσει κορυφαίους εκπροσώπους της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εκθέτοντας τους συμμετέχοντες σε μια δυναμική συζήτηση για τα επίκαιρα ζητήματα που αφορούν στην Εταιρική Υπευθυνότητα.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών  του συνεδρίου είναι οι: Laura Iucci, Private Sector Partnership Officer Leadership Giving, Italy, Greece and Portugal, UNHCR, Φωτεινή Μπαμπανάρα, Country Head of Communications, Νοvartis Hellas, Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων, Nestlé Ελλάς, Δημήτρης Μαύρος, Member of the Board, MRB Hellas, Ιωάννα Κοζαδίνου, Yπεύθυνη Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης, Stoiximan, Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια, Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, Antonis Schwarz, Founder, Guerilla Foundation, Kωνσταντίνος Τσολάκης, Corporate Communications & PR Director Αntenna Group, Θάνος Μπελαλίδης, Υπεύθυνος έργων Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, Ομάδα Σύμπραξις, Mιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain Group.

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα CSR Review, CSR Week, csrnews.gr, businessnews.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, η εφημερίδα ΈΘΝΟΣ και η Huffpost Greece.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Global Sustain Group και τελεί υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο http://gamechanger.gr/csr-social-impact-2018/