PUBLI

Το “ΕΘΝΟΣ” κάνει το τζάμπολ στην EuroLeague

Βρισκόμαστε προ των πυλών της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague, με τις δύο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, για την οποία το "ΕΘΝΟΣ" προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσα από μια  ειδική έκδοση 24 σελίδων.

Το ένθετο που θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ανήμερα της έναρξης της διοργάνωσης, περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (ρόστερ των ομάδων, πρόγραμμα αγώνων, νικητές προηγούμενων διοργανώσεων κλπ), αλλά δεν περιορίζεται εκεί.

Κι αυτό γιατί θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε:

1) Αποκλειστική συνέντευξη του EuroLeague Legend, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, της Μπαρτσελόνα που θα παίξει για τελευταία σεζόν στη διοργάνωση.

2) Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Σλούκα της Φενέρμπαχτσε, του Έλληνα που την περσινή χρονιά κατέκτησε το τρόπαιο της EuroLeague.

3) Ζήσης, Ιτούδης, Μπαρτζώκας  -οι τρεις άλλοι Έλληνες που συμμετέχουν στη διοργάνωση με ξένες ομάδες και οι οποίοι θα βρεθούν αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων μιλούν  στο”ΕΘΝΟΣΠΟΡ

4) Ειδική ανάλυση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, σύγκριση με τα περσινά τους ρόστερ και ανάλυση για όλες τις ομάδες, αλλά και τα φαβορί για το Final Four.

5) Ειδικό αφιέρωμα για τα προηγούμενα Final Four με ανέκδοτες ρετρό ιστορίες από τις ελληνικές συμμετοχές και παρουσίαση των νέων αστέρων της διοργάνωσης που θα λάμψουν τα επόμενα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μη χάσετε την πλούσια ειδική έκδοση για την EuroLeague  που κυκλοφορεί την Πέμπτη στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ.