ΑΡΩΜΑ

Όλες οι επιθυμίες σου για έξτρα ρομαντισμό μαζεμένες σ’ ένα βίντεο

Στον κόσμο του beauty θα είναι πάντα καλοκαίρι. Αλήθεια! "Να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι",  μας υποδεικνύει το βίντεο του νέου συγκλονιστικού αρώματος Gucci Bloom, του Alessandro Michele. Δες το ξανά και ξανά και νιώσε την ομορφιά της αυθεντικότητας, έτσι απλά.

 

“Ήθελα ένα πλούσιο άρωμα λευκών λουλουδιών, μία θαρραλέα εσάνς που θα σε μεταφέρει σε ένα τεράστιο κήπο γεμάτο με πολλά λουλούδια και φυτά, ένα μπουκέτο αφθονίας. Ο κήπος είναι τόσο όμορφος όσο οι γυναίκες. Πολύχρωμος, άγριος, πολυδιάστατος! Έχει τα πάντα. Το άρωμα Gucci Bloom μυρίζει όπως αυτός ο κήπος και σε ταξιδεύει σε ένα φανταστικό προορισμό,” επισημαίνει σχετικά ο ευφάνταστος Alessandro Michele.

 

Υπόκλιση. Αναστεναγμός. Λάμψη στο βλέμμα. Αυτό το άρωμα μπορείς να το μυρίσεις, αλλά και αισθανθείς μέσα από το βίντεο. Σου δίνει με τη μία την αίσθηση της ξεγνοιασιάς, που τόσο έχεις ανάγκη. Δημιουργημένο από τον διάσημο αρωματοποιό Alberto Morillas υπό την καθοδήγηση φυσικά του Alessandro Michele, το Gucci Bloom ορκίζομαι ότι είναι μια νέα πρωτότυπη κι αλλιώτικη οσφρητική εμπειρία. Η ταμπερρόζη που έχει συλλεχθεί αποκλειστικά από την Ινδία συνδυάζεται με γιασεμί. Το εκχύλισμα γιασεμιού, που λαμβάνεται μέσω μιας αποκλειστικής μεθόδου εκχύλισης που συνδυάζει μια φυσική ποιότητα γιασεμιού και δεσμευμένων μορίων μεταφέρει ένα φρέσκο άρωμα στο δέρμα.

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Το άρωμα Gucci Bloom διαθέτει συστατικά από ένα ακόμη φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην παραγωγή αρωμάτων, το Rangoon Creeper. Το Rangoon Creeper ανακαλύφθηκε στη Νότια Ινδία και ενσαρκώνει την έννοια και το όνομα του νέου αρώματος, καθώς αλλάζει βαθμιαία χρώμα από λευκό, σε ροζ και τελικά σε κόκκινο όταν ανθίζει.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

 

Η ιδέα της διαφημιστικής καμπάνιας του Gucci Bloom αποκαλύπτεται μέσα από τις σύγχρονες γυναίκες του οίκου Gucci: την ηθοποιό Dakota Johnson, την ηθοποιό και μοντέλο Hari Nef και την εικαστικό Petra Collins. Όλες τους, φίλες του Alessandro Michele, διατηρούν μια ιδιαίτερη σχέση με τον οίκο καθώς το ταλέντο τους αντικατοπτρίζεται στο νέο όραμα του οίκου Gucci.

 

Η διαφορετική ομορφιά της κάθε μίας ξεχωριστά απαθανατίζεται από τον Glen Luchford, κάνοντάς τις να ακτινοβολούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο σκηνικό της καμπάνιας. Φορούν το άρωμα Gucci Bloom στην πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μετατρέποντας το αστικό τοπίο σε ένα φανταστικό περίπατο μέσα σε ένα ειδυλλιακό βρετανικό κήπο. Απολαμβάνουν το τσάι τους σε ένα πεζόδρομο που γεμίζει με άνθη, περπαρτούν σε ένα διαμέρισμα που γεμίζει με καταπράσινα φυτά και κολυμπούν το σούρουπο σε μια λίμνη με λαμπερά λουλούδια και καλάμια.

Χορεύοντας και περπατώντας, χαίρονται επειδή είναι ελεύθερες και γεμάτες ζωή: αυτά τα τρία στοιχεία ενσαρκώνουν τη ζωντάνια του νέου αρώματος, αλλά και τη γοητευτική φύση του που σε ταξιδεύει.

A post shared by Alessandro Michele (@lallo25) on

 

εις το επανιδείν