ΑΡΩΜΑ

Herrera Confidential: Η νέα, ξεχωριστή συλλογή αρωμάτων του οίκου Carolina Herrera

Αν μας ακολουθείς στο  Instagram, πριν λίγο καιρό, θα είδες ότι βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας, ξεχωριστής συλλογής αρωμάτων του οίκου Carolina Herrera, Herrera Confidential. Μία συλλογή που είναι εμπνευσμένη μέσα από τα βιώματα της Carolina Herrera de Baez, δημιουργικής διευθύντριας των αρωμάτων Carolina Herrera, από την παιδική της ηλικία και τη σχέση της με τη μητέρα της.

 

«Οι μνήμες της παιδικής μου ηλικίας, τα τριαντάφυλλα στον κήπο του σπιτιού μας, οι κεχριμπαρένιες αποχρώσεις από το φως που έμπαινε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού μας, το ηλιοβασίλεμα… Όλα αυτά βρίσκονται σε αυτή τη συλλογή που είναι το προσωπικό μου αφιέρωμα σε όλα τα όμορφα πράγματα που έζησα όσο μεγάλωνα και πάνω απ’ όλα οφείλω στη μητέρα μου» λέει χαρακτηριστικά.

 

Η συλλογή Herrera Confidential αποτελείται από 7 αρώματα Eau de Parfum, 6 αρώματα Eau de Toilette, 3 αρώματα εμπνευσμένα από τη Μέση Ανατολή και 7 αρωματικά έλαια και μπορείς να τη βρεις αποκλειστικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hondos Center Γλυφάδας.

 

Μια συνεργασία μεταξύ Μητέρας και Κόρης. Η ένωση της Υψηλής Ραπτικής με τον κόσμο της υψηλής αρωματοποιίας, με στόχο να γίνει η πιο πολυτελής Private συλλογή αρωμάτων, επιτρέποντάς μας παράλληλα, να ρίξουμε μια ματιά στη συναρπαστική ιστορία της οικογένειας Herrera.