ΑΡΩΜΑ

Idôle: Το νέο άρωμα της Lancôme εξυμνεί τη γυναικεία θηλυκότητα

Στον απόηχο της σύγχρονης θηλυκότητας, που η νέα γενιά γυναικών αμφισβητεί το κατεστημένο και ξεφεύγει από την παράδοση, επαναπροσδιορίζοντας το νόημα της επιτυχίας, η Lancôme οραματίστηκε το νέο της άρωμα, εξυμνώντας τις γυναίκες και υποστηρίζοντας την πορεία τους προς την ευτυχία. Το όνομά του; Idôle, εμπνευσμένο από την ίδια κληρονομιά του brand. Και επειδή κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα είδωλο και η ίδια είναι ένα είδωλο, το Idôle γίνεται σύνθημα. Ένα όνομα που εκφράζει μοναδική δύναμη, σήμερα περισσότερο από ποτέ. Μια πρόσκληση να πιστέψεις στον εαυτό σου, να τον ξεπεράσεις και να χαράξεις ένα νέο δρόμο: τον δικό σου. Πρέσβειρά του; Ένα κορίτσι που έχει μιλήσει δημόσια για τη διαφορετικότητα στον τρόπο που βλέπει την ομορφιά, που πειραματίζεται με το στιλ του, η Zendaya.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Lancôme. Το Idôle είναι ένα άρωμα με ουσία. Μου αρέσει που είναι φρέσκο και ελαφρύ. Έχω πολύ ιδιαίτερες προτιμήσεις στα αρώματα και το Idôle είναι πανέμορφο! Το αγαπώ» δηλώνει η ίδια.

Στην ουσία, πρόκειται για ένα νέο musky chypre λουλουδάτο άρωμα, δημιουργία τριών ταλαντούχων γυναικών της αρωματοποιίας από τρεις διαφορετικές ηπείρους: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina και Nadège Le Garlantezec. Ελαφρύ, εθιστικό, φρέσκο, αποπνέει μια αίσθηση καθαριότητας, μια αύρα αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας, για να κατακτήσεις τον κόσμο.Το Essence από το Τριαντάφαλλο Isparta Rose συνδυάζεται με το Τριαντάφυλλο Centifolia που καλλιεργείται στη Γαλλία. Μαζί λάμπουν ανάμεσα σε νότες περγαμόντου, συμφωνία αχλαδιού, Γιασεμί Grandiflorum από την Ινδία, και μια νέα «καθαρή και λαμπερή» συμφωνία που έρχεται να γράψει ιστορία στην λευκή σελίδα που καθιστά το νέο ξεκίνημα για κάθε γυναίκα.

Δίνοντας σχήμα σε μια νέα, διαφορετική εκδοχή της επιτυχίας – μία μορφή που ενώνει και υπερβαίνει τις συμβάσεις αντί να χωρίζει – το μπουκάλι του Idôle, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα, industrial designer και καλλιτεχνικό διευθυντή Chafik Gasmi, είναι ένας φόρος τιμής στην τεχνολογική πρόοδο και τις καινοτομίες. Με πάχος μόλις 15 χιλιοστά είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο λεπτά του κόσμου. Κρατιέται πανεύκολα στο χέρι, έχει δυναμική σιλουέτα με χρυσό πλαίσιο, είναι πολύ ελαφρύ, ενώ το χέρι παίρνει αμέσως τη θέση του γύρω από το μπουκάλι, σαν να του ήταν ανέκαθεν οικείο. Οι γυάλινες επιφάνειες είναι τόσο λεπτές, που το άρωμα μοιάζει σαν να αιωρείται μέσα στην παλάμη σου. Ένα συναισθηματικό άγγιγμα, μια πρωτόγνωρη αίσθηση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα άρωμα για τη νέα γενιά γυναικών που αμφισβητούν τα καθιερωμένα, που σπάνε τα δεσμά των παραδόσεων και ορίζουν εκ νέου τι σημαίνει επιτυχία. Συλλογικά και ευεργετικά για όλες τις γυναίκες, αυτή η νέου είδους αυτοπεποίθηση τις ωθεί να θέτουν όλο και ψηλότερους στόχους. Το Idôle είναι ένα στρατηγικό λανσάρισμα για τη Lancôme και είμαστε ενθουσιασμένοι που το παρουσιάζουμε σε όλο τον κόσμο με πρόσωπο την Zendaya» δηλώνει χαρακτηριστικά η Françoise Lehmann, Lancôme Global Brand President. Μπορείς να βρεις το Idôle στα κα