JAMIE DORNAN

Ξέρουμε πώς μυρίζει ο Mr Grey

Ας ξεκινήσουμε με το δεδομένο πως ο  Mr Grey- aka Jamie Dornan είναι ένα από τα πιο sexy αγόρια του Hollywood. Ένα από τα αγόρια που θα είχες αφίσα - αν γύριζες το χρόνο πίσω- στο εφηβικό δωματιό σου, που θα ήθελες να ξέρεις τις συνήθειές του, την καθημερινότητά του, το πώς μυρίζει. Κι ενώ για τα πρώτα δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε κάποια extra πληροφορία, για το τελευταίο (aka το άρωμά του) μάθαμε το εξής: O οίκος BOSS Parfums ανακοίνωσε πως ο Jamie, μαζί με το μοντέλο Birgit Kos θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα της καμπάνιας του αγαπημένου αρώματος BOSS THE SCENT.

A post shared by BOSS (@boss) on

 

Απογειώνοντας την σαγηνευτική ιστορία του αρώματος, ο Ιρλανδός ηθοποιός και το μοντέλο από την Ολλανδία πρωταγωνιστούν σε μια συναρπαστική καμπάνια, με τον ηθοποιό να αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο, ενσαρκώνοντας χαρισματικά τα χαρακτηριστικά του άνδρα που επιλέγει άρωμα του οίκου BOSS:Καλλιεργημένος, δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση με μια αύρα μυστηρίου και ελκυστικότητας.

A post shared by BOSS (@boss) on

 

«Για εμένα, ο οίκος BOSS αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, την αρρενωπότητα και την κομψότητα. Για αυτό είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια Boss, ως το νέο πρόσωπο του αρώματος» δήλωσε ο ίδιος με τη Birgit να συμπληρώνει: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι το νέο πρόσωπο για το γυναικείο άρωμα του οίκου BOSS! Η συνεργασία μου με τον Jamie Dornan ήταν υπέροχη! Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερο συνεργάτη.»

A post shared by BOSS (@boss) on

 

Αν τώρα θέλεις το αγόρι σου να θυμίζει κάτι από Jamie, το άρωμα είναι μια καλή ιδέα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!