ΑΡΩΜΑ

Summer in a bottle: 10+2 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι

Τροπικά νησία, θαλασσινό νερό, απέραντες αμμουδιές αλλά και παραλίες με βότσαλο, λουλούδια και φρούτα, το δροσερό αεράκι στο νησί και φυσικά λεμόνι, καρύδα και βανίλια είναι μόνο μερικές από τις μυρωδιές του καλοκαιριού μας. Του κάθε καλοκαιριού μας ξεχωριστά. Μυρωδιές, που εισβάλλουν στα μπουκάλια των αρωματικών οίκων και μετατρέπονται σε σαγηνευτικά ανάλαφρα ελιξίρια και δροσερά κοκτέιλς, ικανά να σε ταξιδέψουν σε μέρη εξωτικά, γεμίζοντάς σε με αμέτρητες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Αλήθεια, πώς μυρίζει το δικό σου καλοκαίρι;  

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest

 

Δημιουργημένο με πολυτελή αιθέρια έλαια φρούτων διαλεγμένα από τα καλύτερα και πιο ανθισμένα χωράφια της Ιταλίας – με βάση το λεμόνι για εκείνη καιτο περγαμόντο για εκείνον – τα αρώματα Italian Zest Limited Edition, χαρίζουν μια πολυτελή οσφρητική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία, που δεν μπορείς να αντισταθείς.

Lancaster Sunrise

 

Πιο σαγηνευτικό, γοητευτικό και έχοντας ως βάση την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και τα φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα θα αρωματίσει κάθε καλοκαιρινή σου ανάμνηση με νότες από φραγκοστάφυλο, μανταρίνι και ροζ γκρέιπφρουτ.

Escada Sorbetto Rosso

 

Μια αναζωογονητική θαλασσινή αύρα αγκαλιάζει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ταξιδεύοντας  στην ιταλική ακτή Αμάλφι και στην αίσθηση του dolce vita. Τα άνθη καρπουζιού και οι  φρουτώδεις νότες εσπεριδοειδών εισβάλλουν στο μπουκάλι κανοντάς το πιο ανάλφρο και δροσερό.

Calvin Klein Ck One Summer 2018

 

Δροσερό και φρέσκο άρωμα φρούτων και εσπεριδοειδών συνδυάζεται με το ξύλο κέδρου, το χυμώδες guava και το εξωτικό lime mojito καθιστώντας το ιδανικό για κάθε καλοκαιρινό party στην παραλία.

Nuxe Sun Delicious Fragrant Water

 

Εμπνευσμένο από το εθιστικό άρωμα της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας Nuxe Sun, το Eau de toilette φέρνει στο νου το πνεύμα του καλοκαιριού. Οι απαλοί τόνοι καρύδας, λουλουδιών Tiare, βανίλιας και μόσχου θα σε μεταφέρουν σε τροπικές περιοχές, προσθέτοντας μια νότα καλοκαιριού σε κάθε εποχή.

Korres Lemon Tuberose Eau de Cologne

 

Το λεπτεπίλεπτο άρωμα από φλούδες λεμονιού ενώνεται απροσδόκητα με τα εύθραυστα ολόλευκα κρίνα και την εξωτική, γλυκιά αύρα τους, που πολλαπλασιάζεται με το γιασεμί, αποτελώντας τον ιδανικό καθημερινό αρωματικό σύντροφο για τις μέρες που απομένουν στο γραφείο.

Kilian Love The Way You Feel

 

Ο αρωματικός οίκος ανεβάζει τη θερμοκρασία με δύο συλλεκτικά καλοκαιρινά αρώματα εμπνευσμένα από τον ήλιο, τη μαυρισμένη επιδερμίδα και την πόλη του Μαϊάμι. Μια διαφορετική εκδοχή του εμβληματικού Monoï Oil σε ένα νέο φλοράλ μείγμα. Μία ζεστή και συνάμα εξωτική μυρωδιά που ταιριάζει στις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες.

Roger&Gallet Fleur De Figuier Eau Fraiche

 

Αν λατρεύεις το σύκο και αγαπάς τα φρέσκα και gourmand αρώματα, μόλις βρήκες το επόμενο αρωματικό σου ελιξίριο. 

Davidoff Cool Water Woman Caribbean Summer Edition

 

Πεπόνι, ανανάς, μέντα, κρίνο και ίρις  σε προκαλούν σ’ ένα καλοκαιρινό ταξίδι ανακάλυψης και εξερεύνησης στους πιο όμορφους ωκεανούς και στις πιο όμορφες θάλασσες. Let’s go!

Hei Poa Exotic Sensuality Eau De Toilette

 

Μία άκρως εθιστική εσάνς που ξεχειλίζει από φρέσκες νότες από Καρπούζι, Κίτρο, Dragon Fruit αλλά και Τιαρέ, λευκό Λωτό και Μανόλια είναι έτοιμη να σε ταξιδέψει  σε μέρη εξωτικά. Στο τέλος, ένας συνδυασμός βανίλιας και musk δημιουργούν μια καλοκαιρινή και γλυκιά αίσθηση που θα σε παρασύρει.

DKNY Women Summer

 

Εμπνευσμένο από τα ζωηρά χρώματα του καλοκαιριού, το συλλεκτικό άρωμα του Οίκου «μπερδεύει» δροσερές πράσινες νότες και λευκό κεχριμπάρι δημιουργώντας μια αίσθηση συναρπαστικής περιπέτειας φέτος το καλοκαίρι. Είσαι έτοιμη να τη ζήσεις;

Acqua Di Parma Chinotto di Liguria

 

Με μια συναρπαστική γλυκόπικρη φύση, χάρη στο chinotto (ένα μεσογειακό φρούτο) φέρνει στο νου ένα πρωινό περίπατο στις βραχώδεις ακτές με θέα τη θάλασσα. Το απολαυστικό αγκάλιασμα της αμμουδιάς με τη θάλασσα αντηχεί στις ηλιόλουστες πινελιές του γιασεμιού και του γερανιού, που ζωντανεύουν από τις δροσερές και δυναμικές νότες του δενδρολίβανου και του κάρδαμου.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!