ΑΡΩΜΑ

Πάρε βαθιά ανάσα. Αυτή η αρωματική καμπάνια είναι γυρισμένη κάτω από το νερό

Πριν λίγο καιρό διάβαζες από αυτή εδώ τη στήλη πως  η Folli Follie αποφάσισε να προχωρήσει το ταξίδι της στον κόσμο της ομορφιάς, κυκλοφορώντας την πρώτη ομώνυμη σειρά αρωμάτων, Folli Follie Fragrances, που μπορούν να σεταριστούν τέλεια με τα κοσμήματα και αξεσουάρ σου. Κι ενώ τότε σου είχαμε δώσει όλες  τις λεπτομέρειες για την αιθέρια αύρα των νέων αρωμάτων Fresh, Floral και Spice, αυτή τη φορά κάνουμε focus στην εντυπωσιακή καμπάνια τους, που γυρίστηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Μάρας Δεσύπρη.

 

Με μία βουτιά στην καρδιά του αρώματος ξεκινά να εκτυλίσσεται μία ατμοσφαιρική ιστορία πάθους και φρεσκάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις. Η θηλυκότητα κυριαρχεί, το υγρό στοιχείο αναζωογονεί και κάθε αέρινη κίνηση αναδεικνύει και μία διαφορετική πτυχή των αρωμάτων. Το φως διαχέεται μέσα από το νερό, δημιουργώντας μοναδικές ακτίνες λάμψης, συνθέτοντας μία λαμπερή καρδιά. Το εμβληματικό μοτίβο της Folli Follie, Heart4Heart πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, κεντρίζοντας τα βλέμματα όχι μόνο λόγω της απαράμιλλης λάμψης του αλλά και μίας υπόσχεσης, ό,τι μέσα του κρύβεται η καρδιά της Folli Follie. Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε ο αγαπημένος μας Βαγγέλης Θώδος. Δες την καμπάνια εδώ:

 

Όλα τα αρώματα της σειράς Folli Follie Fragrances, δημιουργηθήκαν στο Παρίσι σε συνεργασία με τους παγκοσμίου φήμης αρωματοποιούς Ilias Ermenidis, Elise Benat και Nathalie Lorson του διάσημου οίκου Firmenich, ο οποίος έχει πολλά επιτυχημένα αρώματα στο portfolio του και μπορείς να τα ανακαλύψεις στα καταστήματα της Folli Follie, online στο follifollie.com, καθώς και στα καταστήματα Hondos Center.

 

Plus, με την αγορά κάθε αρώματος Folli Follie, παραλαμβάνεις ένα ξεχωριστό δώρο, ένα κόσμημα Folli Follie από την εμβληματική συλλογή Heart4Heart.