SHOPPING

4+2 αρώματα για εσένα και για εκείνον

Μία γιορτή, τα γενέθλια, όρεξη για shopping ή απλά το γεγονός ότι μόλις σου τελείωσε το άρωμά σου και είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις αρωματικά ελιξήρια που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά είναι σίγουρα μέσα στους πρώτους λόγους που θα σε οδηγήσουν στο section με τα αρώματα προκειμένου να βρεις το νέο σου άρωμα. Και ένα άρωμα, μην ξεχνάς είναι από τις πιο ασφαλείς ιδέες αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στο αγόρι σου. Είσαι στο σωστό μέρος, λοιπόν και εμείς σε διευκολύνουμε ετοιμάζοντας την παρακάτω λίστα με 4 αρώματα για εσένα και 2 για εκείνον.

Για εσένα:

Chanel, Gabrielle Chanel Eau de Parfum

 

Το 2017 σηματοδότησε τη γέννηση ενός νέου κεφαλαίου, ενός μαγικού αρώματος, μετά από 15 χρόνια σιωπής για τον οίκο Chanel. Ένα άρωμα που αποπνέει ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση επαναστατικότητα, έντονη θηλυκότητα και φυσικά την πανίσχυρη και αποφασιστική προσωπικότητα της δημιουργού και εμπνεύστριας του γαλλικού οίκου, Gabrielle. Νέο μπουκάλι. Νέο πεδίο έκφρασης κι έμπνευσης. Θα αντισταθείς;

DKNY Stories Eau de Parfum

 

Ανατολίτικο και λουλουδάτο, με διακριτές αντιθέσεις, το νέο άρωμα της DKNY αποτυπώνει τόσο το πνεύμα, το στυλ, το ζωντανό παλμό και την αισιοδοξία της Νέας Υόρκης όσο και το γυναικείο δυναμισμό. Μαύρη ίριδα, γιασεμί, λευκό τσάι, βανίλια, σανταλόξυλο αλλά και κεχριμπάρι προσδίδουν ζεστασιά και αισθησιασμό στο τελείωμα

Jimmy Choo Fever Eau de Parfum

 

Σαγηνευτικό και λουλουδάτο με κομψές και γοητευτικές νότες από αμύγδαλο, νέκταρ μαύρου δαμάσκηνου, ηλιοτρόπιο και  σπόρους tonka, συνοδεύει τη γυναίκα που το φοράει, αφήνοντας μία αισθησιακή αύρα που μαγνητίζει. Ο τέλειος αρωματικός σύντροφος  μίας έντονης βραδιάς, όπως άλλωστε ένα ζευγάρι χρυσά παπούτσια Jimmy Choo.

Cartier Carat Eau de Parfum

 

Το νέο άρωμα από τον οίκο Cartier, ενώνει τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου σε ένα, καθαρό και αγνό λευκό άρωμα, παρόμοιο με τη λάμψη ενός διαμαντιού. Ένα φλοράλ ουράνιο τόξο με απεριόριστες οσφρητικές αποχρώσεις, μια πρό(σ)κληση για να μαζέψεις τα λουλούδια της ημέρας και να μπορείς να νιώσεις και να αισθανθείς κάθε πτυχή της ευτυχίας όπως έρθει.

Για εκείνον:

Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette

 

Η ολοκαίνουργια casual προσθήκη στη σειρά Mr.Burberry. Το νέο άρωμα, δημιουργημένο σε συνεργασία με τον καταξιωμένο αρωματοποιό Francis Kurkdjian, θυμίζει τον έντονο αέρα κατά μήκος της βρετανικής ακτής. Αναζωογονητικό και γεμάτο ενέργεια, με νότες κίτρου και ξυλώδεις νότες, αποτελεί μια δροσερή ερμηνεία του Mr.Burberry Eau de Toilette, θυμίζοντας τον έντονο αέρα κατά μήκος της βρετανικής ακτής. Το έλαιο από αρωματικά φύλλα βιολέτας και δυόσμου, ενισχύουν τις νότες από λεμόνι και δενδρολίβανο. Το κεχριμπάρι και ο δρυς προσδίδουν βάθος. Μια πραγματική ανάσα φρέσκου αέρα.

Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver

Με κύρια συστατικά του ένα μείγμα από φρέσκιες πρώτες ύλες που συνδυάζουν ξυλώδεις και φυτικές νότες, όπως το vetiver, το πράσινο περγαμόντο, το πιπέρι Sichuan, η τελευταία προσθήκη στη ναυαρχίδα στου Οίκου, καλεί τον άνδρα να ανακαλύψει ένα νέο ορίζοντα που αντανακλά την δύναμή του.