ΑΡΩΜΑ

Τα αρώματα που θα απογειώσουν το γιορτινό look μας

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά και η λίστα με όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα εντυπωσιακό γιορτινό look συμπληρώθηκε: Μακιγιάζ, outfit, χτένισμα, μανικιούρ check. Κι όμως, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν περιβάλλεται από μία αρωματική εσάνς. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που τους αρέσει να πειραματίζονται με διαφορετικές μεθυστικές μυρωδιές, εμείς κάναμε μία λίστα με τα αρώματα που θα απογειώσουν τις γιορτινές εμφανίσεις μας.

Chanel No.5 limited edition

 

Η νέα, χριστουγεννιάτικη έκδοση του θρυλικού αρώματος No.5 ντύνεται στo χρώμα του πάθους, το κόκκινο και  έρχεται να μπει στη wishlist κάθε beauty junkie. Για πρώτη φορά στην ιστορία του γαλλικού brand, το θρυλικό διάφανο μπουκάλι κυκλοφορεί σε αυτή την ακαταμάχητη κόκκινη limited edition εκδοχή και δεν γίνεται να μην κλέψει τις εντυπώσεις και την καρδιά μας.

Guerlain Musc Noble Guerlain

 

Πολυτελές, oriental, με δημιουργό του τον αρωματοποιό της Guerlain, Thierry Wasser, αυτό το άρωμα συνδυάζει το musk με νότες από υπέροχο τριαντάφυλλο και κέδρο. Δυνατό, ζεστό, με πικάντικες ξυλώδεις νότες,  η ιδανικότερη επιλογή για εσένα που θέλεις μία δυνατή εσάνς στο μπουντουάρ σου.

Jo Malone London White Moss & Snowdrop Cologne

 

Μια αρωματική αντίθεση από πέταλα snowdrop (γάλανθου) που μόλις διακρίνονται μέσα στο φρεσκοστρωμένο χιόνι συνθέτουν το ονειρικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Μια ζεστή αίσθηση χρυσού κεχριμπαριού συνδυάζεται άψογα με μία  φωτεινή έκρηξη κάρδαμου που δε γίνεται να σε αφήσει αμέτοχη.

Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale Eau de Parfum

 

Το κόκκινο είναι ένα από τα εμβληματικά αρώματα του Οίκου και από τα αγαπημένα χρώματα της Carolina Herrera, η οποία για τα φετινά Χριστούγεννα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο όπλο αποπλάνησης που θα αναδείξει την πιο μοιραία πλευρά σου.

Estée Lauder, Beautiful Belle Eau de Parfum

 

Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη γυναίκα που θέτει τους δικούς της κανόνες στην ζωή και τον έρωτα. Ένας προκλητικός συνδυασμός από ροδοπέταλα, μιμόζα, άνθη πορτοκαλιάς, γαρδένια, τουμπερόζα, blush suede, lychee που θα σε συντροφεύσει τις νύχτες των γιορτών.Με τρεις λέξεις; Ρομαντικό, Ανέμελο, Προκλητικό.

Burberry, My Burberry Blush Eau de Parfum

 

Η Αγγλική εξοχή σε ένα άρωμα και το πιο τέλειο gift set για να κάνεις pamerping στον εαυτό σου αλλά και σε όποιον αγαπάς. Το σετ περιλαμβάνει το άρωμα My Burberry Blush Eau De Parfum  και το body lotion.

Dior Xmas J’adore Eau de Parfum

 

Σε μια αποκλειστικά Χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρου, το J’adore Eau de Parfum έρχεται να ζεστάνει τις αισθήσεις μέσα από τις λουλουδάτες και φρουτώδεις νότες του.

Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum Set

 

Ένα σετ αρωμάτων limited edition, για να μεταδώσεις την ευτυχία στον παραλήπτη του. Μια μοναδική οσφρητική υπογραφή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη Lancôme από τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς της Γαλλίας και περιλαμβάνει ΄πενα άρωμα, αφρόλουτρο και body lotion.

Giorgio Armani Si Passione limited edition

 

Ένα μπουκέτο από γλυκιές, floral και φρέσκιες νότες είναι ικανό να δημιουργήσει μία αισθησιακή, αναζωογονητική και ρομαντική αρωματική αίσθηση που θα τραβήξει αμέσως την προσοχή απ’ όπου κι αν περάσεις.

YSL Mon Paris Eau de Parfum Set

 

Το party ξεκινά με το πιο τέλειο αρωματικό set από τον οίκο YSL. Εκτός από το αρωμα, μέσα στο set θα βρεις ένα shower oil και ένα body lotion. Μπορείς να αντισταθείς;

Korres Amethyst Oud Eau de Parfum

 

Ένα άρωμα τόσο σαγηνευτικό, όπως η όψη του αμέθυστου. Oι άλλοτε κλασικές αρρενωπές νότες αποκτούν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θηλυκή προσέγγιση. Η ζεστασιά του ξύλου συναντά εκρηκτικά φρέσκα αρώματα από εσπεριδοειδή – grapefruit και μανταρίνι – και γλυκές νότες από γεράνι και λεβάντα.