ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα που θα λατρέψει ο σύντροφός σου αυτή την άνοιξη

Αν αγαπάς τα floral αρώματα, το Flowerbomb των Viktor&Rolf, είναι μέσα στις must- try αρωματικές εσάνς. Αυτή τη φορά, το σχεδιαστικό δίδυμο «ξαναχτυπά» με ένα νέο ανδρικό άρωμα και νέο πρόσωπο, που δεν γίνεται να μην λατρέψει ο σύντροφός σου αυτή την άνοιξη.

 

Με τη μοντέρνα αισθητική του και το έμφυτο ταλέντο του στην μουσική, ο ταλαντούχος τραγουδιστής-συνθέτης Jacob Whitesides θα είναι το πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος Spicebomb Night Vision, αντιπροσωπεύοντας απόλυτα την νεανική ανδρική προσωπικότητα αυτού του αρώματος, που ισορροπεί μεταξύ δύναμης και ανδρισμού, κομψότητας και αισθησιασμού, παιχνιδιού και αυτογνωσίας.

 

«Με το καινούργιο μας ανδρικό άρωμα, θέλουμε να παρουσιάσουμε τη δυναμική αυτή μυρωδιά και να συνεχίσουμε να παίζουμε με τις αντιθέσεις, που είναι τόσο έμφυτες στο DNA μας. Ο μοντέρνος χαρακτήρας και η ενέργεια του Jacob, καθώς και η αισθησιακή αλλά και η μυστηριώδης αρρενωπότητά του, τον έκαναν την ιδανική επιλογή για εμάς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Viktor Horsting & Rolf Snoeren. Μ, ενώ παράλληλα ο Guillaume de Lesquen, International General Manager, Designer Brand Fragrances ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Jacob για το νέο ανδρικό άρωμα των Viktor & Rolf. Είναι γεννημένος για να δημιουργεί επιρροή, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες μοιράζονται πράγματα με το κοινό τους. Ο μαγνητισμός του τον καθιστά ιδανικό για να ενσαρκώσει την αισθησιακή, edgy και πικάντικη αρρενωπότητα αυτού του νέου αρώματος».

Το άρωμα θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο στην ελληνική αγορά.