ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα, πάρτι, ρεβεγιόν, events. Και πάντα η ίδια ερώτηση στον εαυτό σου: Τι να φορέσω; Οι ντουλάπες σου πάντα γεμάτες, όμως ποτέ τα ρούχα δεν είναι αρκετά. Σε νιώθουμε, σε όλες συμβαίνει το ίδιο. Και άντε πες ότι βρήκες τι ρούχα θα φορέσεις, τι γίνεται όμως με το άρωμά σου; Γι' αυτές τις μέρες του χρόνου χρειάζεσαι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο, κάτι ξεχωριστό.

Αυτό το “κάτι” θα το βρεις στο νέο Peau de Lumière Magique, από τη συλλογή αρωμάτων Starck. Μπορείς να το κάνεις δώρο στη μαμά σου, στην αδερφή σου, στη φίλη σου. Ή μπορείς να το κάνεις δώρο σ’ εσένα. Εδώ που τα λέμε, στην προσπάθειά μας να τους ικανοποιήσουμε όλους και να επιλέξουμε το κατάλληλο δώρο για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο στις γιορτές, κάπου παραμελούμε τον εαυτό μας. Μήπως είναι ώρα ν’ αλλάξει αυτό;

Ας είναι αυτό το άρωμα η αρχή. Φαινομενικά είναι ένα ακόμη γυναικείο άρωμα. Για τον δημιουργό του, τον Philippe Starck όμως, είναι κάτι περισσότερο, κάτι μοναδικό. Όπως μοναδικό είναι για κάθε… μάνα το παιδί της. “Το Peau de Lumière Magique διαθέτει μια ξεχωριστή ιδιότητα: δίνει φως στη ζωή, αποτελώντας ένα όραμα ευτυχίας, ένα μέρος φωτεινό που αποτελεί θαύμα”.

 

Το άρωμα απευθύνεται στη γυναίκα που αντιμετωπίζει τη ζωή, τη δική της ζωή. Τα όνειρά της, είναι το μέλλον της. Η βασική έμπνευσή του, όπως θα καταλάβεις απλά βλέποντάς το, από το μπουκάλι, ήταν το φως: ειλικρινές, εκθαμβωτικό, έντονο. Ένα φρέσκο floral άρωμα, με νότες από εσπεριδοειδή και πιπέρι, αποτυπώνει το εκτυφλωτικό φως. Λευκά άνθη, ινδικό γιασεμί και ginger, δημιουργούν το χρυσό φωτοστέφανο, απελευθερώνοντας την ξυλώδη και μυστηριώδη ακτινοβολία του. Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, βρες το Peau de Lumière Magique στο atticabeauty.gr με ένα κλικ.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να αποχωριστεί το αγαπημένο άρωμά της που δύσκολα αλλάζει, όμως σε αυτή την περίπτωση η αλήθεια είναι πως αξίζει μια προσπάθεια. Άλλωστε, αν δεν γίνει τώρα, την πιο μαγική και υπέροχη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, πότε θα γίνει;

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό