BEAUTY

Αυτά τα αφρόλουτρα μυρίζουν άνοιξη

Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και μεθυστικά αρώματα. Και αν σου αρέσει η μυρωδιά των φρεσκοκομμένων τριαντάφυλλων, τότε δε γίνεται να μη λατρέψεις τα νέα αφρόλουτρα που μόλις κυκλοφόρησαν από το Lux.

To όνομα αυτών, “Love Forever” και “Adore Forever”, και στην καρδιά και των δύο «χτυπάει» η ευωδιά του γαλλικού τριαντάφυλλου, ένα ντελικάτο άρωμα που ξυπνάει το πάθος, τον αισθησιασμό, τον έρωτα. Στην ουσία πρόκειται για δύο καινούρια αρώματα σχεδιασμένα από σπουδαίους αρωματοποιούς  ιδανικά για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά της.

 

Αγκαλιάζουν το σώμα και διαρκούν έως και 12 ώρες χάρη στα Fragrance Release Pearls™, μία έξυπνη τεχνολογία, όπου κάψουλες αρώματος ενεργοποιούνται με το άγγιγμα και απελευθερώνουν έκρηξη αρωμάτων όταν αγγίζουν το δέρμα.

 

Η μεθυστική μυρωδιά του τριαντάφυλλου τυλίγει τις αισθήσεις τόσο μέσα στο ντους όσο και έξω από αυτό και είναι τόσο ακαταμάχητη που γίνεται εθισμός ενώ παράλληλα ο πλούσιος αφρός περιποιείται την επιδερμίδα. Η επιλογή δική σου! Wake Up and Smell the Roses.