ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

12 τέλεια δώρα για να κάνεις στον σύντροφό σου τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (ή όποτε θες)

Του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει-μεγάλη η χάρη του- και είτε το γιορτάζεις ως ευλαβής πιστός, είτε όχι, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε- παραδεχτούμε πως υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία, που γιορτάζει και δε γιορτάζει. Μιλάω για όσες κυρίως (αλλά κι όσους) εδώ και μέρες έχουν δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν θα γιορτάσουν τίποτα, αλλά τελευταία στιγμή αποφασίζουν όλο και κάτι να κάνουν, όλο και κάτι να πάρουν σκεφτόμενοι πως κάτι τέτοιο θα ευχαριστήσει το άλλο τους μισό. Και ναι, στη σκέψη και μόνο της προσφοράς και ειδικά της εκπληξης- ιδιαίτερα αν δεν περιμένει κανένα δώρο- έρχεται να κολλήσει αυτός εδώ ο οδηγός.

Μαζί με τη Χριστίνα, fashion editor του Ladylike, ψάξαμε, ρωτήσαμε, μάθαμε, πληροφορηθήκαμε ποια θα ήταν τα fashion και beauty δώρα που σε πρώτο επίπεδο θα τον συγκινούσαν και σε δεύτερο θα έκαναν την καθημερινότητά του πιο εύκολη, στιλάτη, όμορφη, αλλά πάνω απ' όλα πρακτική. Γιατί μία μεγάλη τσάντα που μπορεί να χρησιμοποιεί κάθε μέρα ή ένα σετ για να περιποιείται σωστά τη γενειάδα του σίγουρα θα τον χαροποιούσαν. Και ξέρεις κάτι, αυτή η χαρά είναι ανεκτίμητη, όπως και ένα ζεστό φιλί ή ένα ποτηρί κρασί μαζί του.

Tom Ford Noir Extreme Eau De Parfum: Εμπνευσμένο από τη μυστηριώδη δυαδικότητα της κομψότητας και του αισθησιασμού, αυτό το ανατολίτικο άρωμα με νότες από ξύλα και κεχριμπάρι σε συνδυασμό με ένα πλούσιο μείγμα από εσπεριδοειδή, αιχμαλωτίζει αυτή τη δυναμική ένταση, συνδυάζοντας τη μαγεία και το μυστήριο που μαγνητίζει.

Ciera black Ink leather backpack, Eastpak: Δερμάτινο backpack για να είναι στιλάτος όλη μέρα αλλά και στις αποδράσεις σας. Πρόκειται για μία special edition των συλλογών της Eastpack που δε θυμίζει μόνο εκδρομικό ή φοιτητικό σακίδιο. Φυσικά, όταν δεν το χρησιμοποιείς μπορείς να το παίρνεις κι εσύ.

The Body Shop Guarana & Coffee Skin Energising Kit: Η καθημερινή περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας είναι απλή υπόθεση και αυτό το kit περιλαμβάνει δύο προϊόντα περιποίησης προσώπου με ανάλαφρες υφές και μοναδικά, αναζωογονητικά αρώματα της φύσης, που θα του φτιάξουν τη διάθεση! Αρχικά ένα gel καθαρισμού, το Guarana and Coffee Energising Cleanser και μία ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου με υφή gel-lotion, την Guarana and Coffee Energising Moisturiser.

 

Ρολόι, Diesel: Είτε έχει ήδη βρει το ρολόι που τον βολεύει, είτε όχι, σίγουρα θα λατρέψει αυτή την chic & casual εκδοχή της Diesel. Ευκολοφόρετο, στιλάτο και μοντέρνο, αναμφίβολα μπορεί να το φορά τις περισσότερες ώρες της μέρας, καμαρώνοντας για το γούστο σου.

 

Molton Brown Coastal Cypress & SEA Fennel Set:  Το πιο φρέσκο και τονωτικό set εμπνευσμένο από τη θάλασσα. Κλασικές θαλάσσιες νότες με δροσερά μπαχαρικά μεταφέρουν το μπλε χρώμα, ο μάραθος της θάλασσας συναντά τη γη με το άρωμα από κυπαρίσσι και ολοκληρώνεται με αρωματικά κύματα από κάρδαμο και γιασεμί. Στη συλλογή θα βρεις ένα bath & shower gel και το αναζωογονητικό άρωμα.

 

T-shirt & boxer, Intimissimi Uomo: Ας μην του πάρεις κάτι με καρδούλες αυτή τη φορά. Μάλλον τα δελφινάκια θα εκτιμηθούν περισσότερο, τόσο στο t-shirt όσο και στο εσώρουχο.

Hawkins & Brimble Beard Gift Set: Τέλειο set ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχει μούσια. Περιλαμβάνει ένα σαμπουάν ειδικά για τη γενειάδα του (το Hawkins & Brimble Beard Shampoo) και ένα balμ (το Hawkins & Brimble Beard Balm) για να τα τιθασσεύει.

I love you” gift box, Happy Socks: Αν είναι το στιλιστικό φετίχ του οι κάλτσες, τότε βρήκες το κατάλληλο δώρο. Ακόμα και οι κόκκινες καρδιές, που μπορεί να μην θες να βλέπεις πουθενά πάνω του, στις κάλτσες θα δείχνουν τόσο χαριτωμένες.

 

Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette: Μια απόδραση στις αγγλικές ακτές για έναν άντρα που αναζητά την ελευθερία. Μια δημιουργία του καταξιωμένου αρωματοποιού Francis Kukdjian, που αποτελεί ένα αναζωογονητικό, γεμάτο ενέργεια άρωμα, μια πραγματική ανάσα φρέσκου αέρα.

DM X HARD.CLO t-shirt, Erotica Series 4: Δεν είναι απλά ένα λευκό t-shirt, αφού ένα μήνυμα βρίσκεται στην πίσω πλευρά του. Εξάλλου, είναι μέρος της συλλογής του ελληνικού brand HARD.CLO, Erotica Series. Επομένως, το δώρο είναι πρακτικό, στιλάτο και με νόημα.

Aveda, Mens Groom to go Pure- Performance Set: Ένα αναζωογονητικό σαμπουάν, μια  κρέμα ξυρίσματος για ένα βαθύ άνετο ξύρισμα και ένα aftershave διπλής δράσης που ενυδατώνει και καταπραΰνει αμέσως το φρεσκοξυρισμένο δέρμα ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την λιπαρότητα, είναι όλα όσα περιέχει αυτό το set και μπορεί να τα έχει πάντοτε μαζί του.

Continental 80 sneakers, adidas: Η νέα άφιξη της adidas για τους λάτρεις των sneakers είναι πάντα μία safe επιλογή. Το Continental 80 είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις, σε δέρμα αλλά και καστόρι. Τιμής ένεκεν επιλέγο το μπονρντό, το οποίο είναι και μέσα στα color trends της σεζόν.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/happysocks