ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Τα αγαπημένα μας lip balms με δείκτη αντηλιακής προστασίας

Χείλη που ξεφλουδίζουν, αφυδατώνονται  και «σκάνε» το καλοκαίρι. Σημάδι πως δεν ενυδατώθηκες σωστά ή δεν τα φρόντισες όσο έπρεπε. Και δεν είναι μόνο το νερό ή η ενυδάτωση που σου προσφέρει ένα απλό lip balm, ειδικά τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι και η προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Κι αυτό γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, η επιδερμίδα των χειλιών είναι αρκετά λεπτή και πιο ευάλωτη στις εξωτερικές επιθέσεις (μέσα σε αυτές και η φωτογήρανση).

Τι είναι αυτό που λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου και τη φροντίδα των χειλιών σου; Ένα lip balm με SPF (δείκτης αντηλιακής προστασίας). Ενυδάτωση, θρέψη, φροντίδα, υψηλή προστασία και φροντίδα κάτω από τον ήλιο για ζουμερά χείλη όλο το καλοκαίρι.

Frezyderm Active Sun Screen Lip Balm SPF50+

 

InterMed Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30

 

Shiseido, UV Lip Color Splash SPF 30

 

La Roche Posay Anthelios XL Stick SPF 50+ Αντιηλιακό για Χείλη

 

Bioten Lip balm Sun Protect My Lips SPF 25

 

Fresh Line Coconut Θεραπεία Χειλιών με αντηλιακή προστασία SPF15

 

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25

 

Korres Pure Greek Olive Lip Balm SPF20

 

Bobbi Brown Lip Balm SPF 15

Extra Tip: Άπλωσε το balm στα χείλη σου πριν αλλά και όσο είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο και ανανέωσε όσες φορές μέσα στην ημέρα, χρειάζεται, ειδικά αν είσαι στην παραλία ή περπατάς στην πόλη. Όσο για το πώς μπορείς να το συνδυάσεις στο μακιγιάζ σου, μπορείς να το απλώσεις μόνο του ή κάτω από το κραγιόν σου, περιμένοντας μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/taylorlashae