CLINIQUE

Γυμνάζεσαι ή τρέχεις γενικά; Βάλε τώρα στην τσάντα σου αυτό το σπρέι προσώπου και σώματος

Η CliniqueFit έχει προσγειωθεί στον μπιουτόκοσμο για να μεταφέρει ξεκάθαρα το εξής μήνυμα: "Η ζωή είναι ένα μαραθώνιος. Δείξε όμορφη όσο τρέχεις". Κι αν η άσκηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου, ή αν γενικά είσαι ένα από τα πιο δραστήρια κορίτσια αυτού του πλανήτη beauty, που δεν σταματούν ποτέ να τρέχουν μπροστά, πρόσφερε στον εαυτό σου μόνο υψηλής ποιότητας φροντίδα, που να ταιριάζει σ' αυτόν τον πολύ απαιτητικό ρυθμό σου.

A post shared by KIRSTY GODSO (@kirstygodso) on

Η Kisty Godso είναι Master Trainer. 24 ώρες το 24ωρο οι ασκήσεις, η γυμναστική, το τρέξιμο και οι βαθιές ανάσες είναι τρόπος ζωής της. Είναι το πρόσωπο της σειράς CliniqueFit και χειροκροτούμε για την επιλογή. Τρελαίνεται για κάθε προϊόν ομορφιάς, που την τονώνει και της προσφέρει ενυδάτωση και φρεσκάδα στο λεπτό, γι’ αυτό και έχει πάντα μαζί της το σπρέι προσώπου και σώματος CliniqueFitr Workout Face + Body Hydrating Spray. Το ‘χω κι εγώ πια και στο προτείνω.

A post shared by Clinique India (@clinique_in) on

 

Είναι ένα σούπερ ενυδατικό σπρέι, που προσφέρει ένα κύμα δροσιάς κι ενυδάτωσης αμέσως. Δεν κολλάει, έχει μη λιπαρή υφή που απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα τόσο απαλή και άνετη με μία υγιή λάμψη, που θα σ’ ενθουσιάσει.

Η σειρά CliniqueFit είναι διαθέσιμη στα εξής καταστήματα: Hondos Center Ομόνοια, Γλυφάδα, Απ. Πολιτεία, Αριστοτέλους, Αγία Παρασκευή, Ηράκλειο και attica citylink, golden hall & Τσιμισκή. Επίσης online στα e-shops των μεγάλων αλυσίδων καλλυντικών.

εις το επανιδείν