CLINIQUE

To ωραιότερο κραγιόν είναι αυτό που τονίζει το λαμπερό σου χαμόγελο

Ο τρόπος να γιορτάσεις την αισιοδοξία, τη χαρά και το καινούργιο που βρίσκεται παρακάτω (που σίγουρα παραμονεύει) είναι να σου χαμογελάς (και μάλιστα από καρδιάς). Αν μάλιστα αυτό σου το χαμόγελο είναι αποτέλεσμα κι ενός limited edition κραγιόν-γκλος που φωτίζει το πρόσωπό σου όλο, τότε διάδωσέ το! Γι' αυτό και θέλω να εστιάσω λίγο παραπάνω στην άφιξη του Marimekko Pop Splash™ Lip Gloss + Hydration της αγαπημένης μου Clinique.

To συγκεκριμένο pop gloss είναι ένα μικρό αριστούργημα! Έχεις να επιλέξεις μεταξύ 10 εκπληκτικών μοτίβων του ευφάνταστου Φιλανδικού design House Marimekko, μέσα από πολύ αγαπημένες και must-have αποχρώσεις που μπορείς να φοράς καθημερινά και να τις συνδυάζεις με κάθε λουκ.

 (credits: instagram/cliniquefrance by Jasminedowing)

Aν πρέπει λοιπόν να κρατήσεις κάτι απ’ αυτό το κραγιόν-γκλος, εκτός από τη βουτιά ενυδάτωσης και την υπερ-φίνα αίσθηση που αφήνει στα χείλη σου, είναι το ότι πρωταγωνιστεί στη σύνθεση ένα εκχύλισμα καρπουζιού(!), που μάλλον είναι κι ο λόγος για τον οποίο προσωπικά δηλώνω ξετρελαμένη!

πι.ες: «Αυτή η συλλογή καταγράφει τη βασική σύγχρονη αισθητική της Marimekko και τη λαμπερή ζωντάνια της Clinique για να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τις γυναίκες, φέρνοντας τη χαρά των δυνατοτήτων στην καθημερινότητά της» δηλώνει η Jane Lauder, Clinique Global Brand President. Και μετά είναι το δικό μου #beautylike και η δική σου επιλογή στα πιο αλλιώτικα προϊόντα του μπιουτόκοσμου. Eίσαι έτοιμη να βάλεις χρώμα, λάμψη και χαμόγελο στην καθημερινότητά σου;

εις το επανιδείν (πάντα με χαμόγελο)

κεντρική φωτο: instagram/clinique