CARA DELEVINGNE

Η Cara Delevingne πρωταγωνιστεί topless στη νέα καμπάνια του οίκου Dior

Η Cara Delevingne είναι ένα από τα πιο cool girls της showbiz και το κορίτσι που λατρεύουμε εδώ, στο Ladylike, για τα τέλεια φρύδια του.  Παρόλο που το τελευταίο διάστημα μας έχει λείψει από τις πασαρέλες, μιας και έχει ανακοινώσει πως θα αφήσει το κομμάτι της μόδας για να αφοσιωθεί στην καριέρα της στην υποκριτική, συνεχίζει να είναι ένα από τα μοντέλα με πολλές συνεργασίες εκτός από το χώρο της μόδας και στο χώρο της ομορφιάς, αποπνέοντας έναν επαναστατικό αισθησιασμό. Μία από τις τελευταίες καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί είναι αυτή του Οίκου Dior για τη νέα σειρά περιποίησης, Capture Youth.

Τολμηρή και απελευθερωμένη ενσαρκώνει τις αξίες μιας νέας σειράς περιποίησης δέρματος με κοινή φιλοσοφία ότι όλα συμβαίνουν εδώ και τώρα, «μεταφέροντας» την εκπληκτική της ενέργεια στο εικαστικό έργο του Νεοϋορκέζου Cass Bird. Άλλωστε, ποια θα μπορούσε να ενσαρκώσει καλύτερα από την Cara Delevingne το γυναικείο μανιφέστο ή αλλιώς WOMANIFESTO μιας νέας γενιάς νεαρών και αποφασιστικών γυναικών;

A post shared by Dior Official (@dior) on

 

 

Η επαναστατική σειρά νεότητας Capture Youth του Οίκου Dior, σχεδιασμένη για τις γυναίκες γύρω στα τριάντα, προτείνει ένα πρωτόκολλο, αποτελούμενο από μία κρέμα και 5 ορούς, που προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης πριν εμφανιστούν. Τέλος, πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από την προληπτική ιατρική που δρα πριν να είναι αργά.

A post shared by Dior Official (@dior) on