CHIARA FERRAGNI

Η πρώτη συλλογή μακιγιάζ της Chiara Ferragni είναι γεγονός

Είναι μια από τις ισχυρές influencer μόδας στον κόσμο- μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η πιο ισχυρή- Global Muse της Lancôme και μαμά του μικρού Leo. Εκτός όμως, από το χαρακτηριστικό στυλ της και το δυναμικό urban τρόπο ζωής που ακολουθεί, η Chiara Ferragni είναι ένα κορίτσι που θέλει συνεχώς να εξελίσσεται. Τελευταία απόδειξη; Η πρώτη της, εντυπωσιακή συλλογή μακιγιάζ που δημιούργησε σε συνεργασία με τη Lancôme.

 

Έχοντας την πεποίθηση της Lancôme ότι η ευτυχία συμβαδίζει με την ομορφιά, η Chiara άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητά της και δημιούργησε μια συλλογή με βάση τα look μακιγιάζ που επιλέγει καθώς μεταμορφώνεται από επαγγελματίας σε μαμά ή όταν είναι καλεσμένη σε ένα λαμπερό πάρτι.

 

Τα «παιχνιδιάρικα» σπινθηροβόλα μάτια που χαρακτηρίζουν τη συλλογή μόδας της Chiara, ξεχωρίζουν πάνω στη μεταλλική ροζ συσκευασία της παλέτας για τα χείλη και το πρόσωπο, και κλείνουν το μάτι στις 3 αποκλειστικές αποχρώσεις του ενυδατικού κραγιόν L’Absolu Mademoiselle Shine, στις 3 αποχρώσεις τουυγρού κραγιόν  L’Absolu Lacquer και σε μία limited edition μάσκαρα Hypnôse Drama .

 

«Ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή προϊόντων μακιγιάζ που να είναι 100% στο στυλ μου. Γι’ αυτό συνεργάστηκα με τη Lancôme. Δουλέψαμε τα προϊόντα και την επικοινωνία έτσι, ώστε να απευθυνθούμε στα κορίτσια της γενιάς μου. Παιχνιδιάρικο, διασκεδαστικό και παρακινητικό, αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν αυτό το project. Πιστεύω ακράδαντα ότι το μακιγιάζ είναι ένα πολύτιμο όπλο, για να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου, να αντιμετωπίζεις τις καθημερινές προκλήσεις και να κυνηγάς τους στόχους σου με θάρρος.» λέει χαρακτηριστικά η Chiara.

 

Πρωταγωνίστρια της συλλογής και αυτή που ξεχωρίσαμε κι εμείς; Η νέα Flirting Palette που συνδυάζει 13 mix and match αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα χρώματα που φοράει συνήθως η Chiara στο μακιγιάζ της, ικανές να δημιουργήσουν ατελείωτα λαμπερά look.  4 κραγιόν σε αποχρώσεις που ξεχωρίζουν, 4 αποχρώσεις σκιών ματιών που μπορείς να αναμείξεις για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ, μια ροζ απόχρωση ρουζ, 3 λαμπερά highlighter και ένα lip gloss είναι αυτά που ολοκληρώνουν το look.

 

 

Στην Ελλάδα, η συλλογή έχει ξεκινήσει ήδη να τοποθετείται σε επιλεγμένα καταστήματα.