DIANA

Το καλλυντικό που χρησιμοποιεί η Meghan Markle, η Diana δεν θα το φορούσε ποτέ

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γαλαζοαίματες της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειες συγκρίνονται με την Πριγκίπισσα Diana. Στην περίπτωση δε, της Kate και της Meghan, η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Θέλεις στο πλαίσιο της παραδοσιακής σχέσης πεθεράς- νύφης, ή πως η πριγκίπισσα Diana συνεχίζει να είναι- ακόμη και σήμερα- πρότυπο στυλ και ομορφιάς που εμπνέει και οι εμφανίσεις των δύο κυριών περνούν κάθε φορά από «κόσκινο». Ποια φόρεσε καλύτερα τα κοσμήματα της Diana, πώς τα συνδύασε, ποια αντιγράφει το στυλ της;

Δες ακόμη: Η κίνηση-ματ στο μακιγιάζ της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη

Αυτή τη φορά βέβαια, η σύγκριση δεν αφορά σε ένα αμιγώς στιλιστικό κομμάτι, αλλά στη beauty ρουτίνα της Meghan και της πεθεράς της (aka Diana) και πιο συγκεκριμένα αυτό το καλλυντικό που πολλάκις χρησιμοποιεί η δούκισσα του Sussex στο μακιγιάζ της, ενώ η Diana δεν θα το δοκίμαζε ποτέ.

AP Photo

AP Photo

Σύμφωνα με τη Mary Greenwell, τη makeup artist που έγινε γνωστή για τη συνεργασία της με την πριγκίπισσα Diana,  οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι αυτό το καλλυντικό που η πριγκίπισσα Diana δεν θα δοκίμαζε ποτέ. «Δεν θα δοκίμαζε τίποτε τόσο έντονο όσο οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Γιατί, λοιπόν, να πάρεις το ρίσκο να την κάνεις να αισθάνεται άσχημα, φορώντας της κάτι που δεν θα της άρεσε; Όταν έκανα το μακιγιάζ της, το μόνο που ήθελε ήταν μικρές- διακριτικές πινελιές που θα αναδείκνυαν και θα ενίσχυαν τη φυσική ομορφιά της» είπε χαρακτηριστικά στο Hello!.

AP Photo / Rui Vieira

AP Photo/Rui Vieira

Προφανώς και οι beauty τάσεις έχουν αλλάξει πολύ, προφανώς και κάθε γυναίκα έχει το δικό της προσωπικό στυλ και signature look, όμως η σχέση πεθεράς- νύφης όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα trends κι αν αλλάξουν, θα περνάει πάντα από το ίδια κρίση.

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP