BEAUTY

Miracle Oils: Βρήκαμε ένα λάδι για κάθε σου ανάγκη. Για τα μαλλιά, το σώμα, τα νύχια, το πρόσωπο

Η αρχή έγινε με τα ξηρά λάδια σώματος, ακολούθησαν τα λάδια μαλλιών, τα facial oils aka λάδια προσώπου, ενώ τελευταία οι πιο ελαιώδεις συνθέσεις αρχίζουν να πρωταγωνιστούν και σε πιο κλασικές κατηγορίες περιποίησης όπως ο καθαρισμός. Κι ενώ κάποτε και μόνο στην ιδέα πως θα φορούσαμε ή θα αφήναμε για ώρες ένα λάδι στην επιδερμίδα του προσώπου ή του σώματος, πόσο μάλλον μαλλιά μας, μια ανατριχίλα την αισθανόμασταν, πλέον τα λάδια ή αλλιώς beauty oils είναι η νέα παγκόσμια beauty μανία. Είναι απίστευτα θρεπτικά, τα περισσότερα έχουν στη σύνθεσή τους ενεργά φυσικά έλαια, δρουν σε συνέργεια με το δέρμα, παίζοντας ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργία φραγμού της επιδερμίδας και ρυθμίζοντας παράλληλα την έκκριση σμήγματος, εμποδίζουν την αφυδάτωση, είναι εξαιρετικά ελαφριά και απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα (συχνά ταχύτερα από τα λοσιόν), χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας. Plus: Τα περισσότερα μυρίζουν υπέροχα και το άρωμα τους διαρκεί για ώρες.

Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρη οδηγό με λάδια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε κάθε περίσταση, για κάθε ανάγκη σου. Από τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα, τα χείλη μέχρι και τα νύχια.

Επιδερμίδα Προσώπου- Face Oil

 

Pai Rosehip Bioregenerate Oil (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Η κατ’ εξοχήν πολυλειτουργική περιποίηση για τις ευαίσθητες και αντιδραστικές επιδερμίδες. Το έλαιο από αγριοτριανταφυλλιά BioRegenerate δρα στην επιδερμίδα σε βάθος για να τη βοηθήσει να διατηρήσει την ελαστικότητά της με αποτέλεσμα πιο καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Αυτό το έλαιο που αποτελείται από Ωμέγα 3, 6, 7 και 9, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, μειώνει τα σημάδια αφυδάτωσης, τις ρυτίδες και τις ουλές.

 

Korres Λάδι Προσώπου με Βιταμίνη C για Λάμψη & Βαθιά Ενυδάτωση

Λάδι προσώπου με 5% Super Vitamin C και αληθινά ροδοπέταλα για βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Ένα πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς που σε συνδυασμό με καθαρή Super Vitamin C, ω-λιπαρά οξέα και ισχυρά αντιοξειδωτικά, ανακουφίζει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, θρέφει σε βάθος και προσδίδει σφριγηλότητα και άνεση.

 

Caudalie VineActiv Huile Overnight Detox Oil

Αναζωογονεί, αποτοξινώνει και ξεκουράζει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με έλαια σταφυλιού & τριαντάφυλλου, αιθέρια έλαια ανθών νερατζιάς και λεβάντας, έχει αντιρυτιδική δράση και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Άπλωσε μερικές σταγόνες το βράδυ, μόνες τους ή κάτω από την κρέμα. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Χείλη- Lip Oil

 

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Έλαιο περιποίησης χειλιών για άνεση, θρέψη και λάμψη! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε καθαρά χείλη μόνο του, αν θέλεις να πετύχεις ένα διακριτικό αποτέλεσμα και ενυδάτωση ή  πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν, ως τελευταία στρώση για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Πριν από το μακιγιάζ

 

Smashbox Photo Finish Primer Oil

Το μυστικό πολλών makeup artists για φωτεινή, τέλεια προετοιμασμένη επιδερμίδα. Έχει σούπερ ελαφριά σύνθεση με 15 φυτικά έλαια πλούσια σε λιπίδια (ανάμεσά τους ενυδατική jojoba και καταπραϋντικό χαμομήλι) απορροφάται αμέσως και δίνει λάμψη, μειώνει τις λεπτές γραμμές αφυδάτωσης και δημιουργεί τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ. Plus: Είναι Vegan friendly.

Καθαρισμός- Cleansing Oil

 

Boscia’s Makeup-Breakup Cool Cleansing Oil  (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Βιταμίνη Ε, έλαια άγριου τριαντάφυλλου, πράσινου τσαγιού, αβοκάντο και ελιάς συνδυάζονται με μια μοναδική νανοτεχνολογία που βοηθά το νερό να διασπάσει την ελαιώδη φάση του καθαριστικού σε μικροσκοπικά σωματίδια, που απομακρύνουν τους επιφανειακούς ρύπους (συμπεριλαμβανομένου του αδιάβροχου μακιγιάζ) γρήγορα και εύκολα.Με πολύ απαλή σύνθεση, αυτό το  προϊόν είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, προσφέροντας  βαθύ καθαρισμό που αφαιρεί τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Μαλλιά- Hair Oil

 

Moroccanoil Treatment Original

Με πλούσιο σε αντιοξειδωτικά έλαιο Argan και βιταμίνες που ενισχύουν τη λάμψη, αυτή η περιποίηση μεταμορφώνει πλήρως τα μαλλιά, ξεμπερδεύει, επιταχύνει το στέγνωμα και ενισχύει τη λάμψη χαρίζοντας θρέψη, εύκολη διαχείριση και λείανση στα μαλλιά με κάθε χρήση. Plus, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως leave- in conditioner, θεραπεία αλλά και σύμμαχό σου σε κάθε χτένισμα.

 

Wella Professionals Reflections Light Luminous Reflective Oil

Πρόκειται για ένα λάδι με μία ιδιαίτερη σύνθεση από έλαιο Macadamia, έλαιο Αβοκάντο και Βιταμίνη Ε, το οποίο αποκαλύπτει άμεσα τις όμορφες αντανακλάσεις του χρώματος των μαλλιών σου.Έχει πολύ ελαφριά φόρμουλα και καινοτόμα τεχνολογία που περιποιείται και λειαίνει τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να τα αισθάνεσαι απίστευτα ανάλαφρα και ελαστικά.

Σώμα- Body Oil

 

Bio- Oil

Από τα αγαπημένα έλαια περιποίησης της επιδερμίδας του σώματός μας που βοηθάει στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην περιποίηση της ώριμης και αφυδατωμένης επιδερμίδας.

 

Tom Ford, Soleil Blanc Shimmering Body Oil

Το λάδι σώματος που αγαπάμε κάθε καλοκαίρι μιας και δημουργεί ένα υπέροχο shimmering αποτέλεσμα. Iδανικό για όσες γυναίκες επιθυμούν λαμπερή ελκυστική επιδερμίδα με gold shimmer, δηλαδή όλες.

Shower and Bath Oil

 

Aromatherapy Associates Inner Strength Bath & Shower Oil (θα το βρεις αποκλειστικά στο atticabeauty.gr)

Ένα μοναδικό μείγμα από φασκόμηλο, λιβάνι και κάρδαμο μετατρέπει αυτό το έλαιο μπάνιου σε  μία εσωτερική δύναμη που βοηθά να συνεχίσεις στις δύσκολες στιγμές, καθώς ενθαρρύνει το θετικό τρόπο σκέψης και ενισχύει τη συγκέντρωση του μυαλού.

Massage Oil

 

Fresh Line, από τη σειρά Γαλάτεια, Λάδι Σώματος για μασάζ, για Θρέψη & Απόλαυση με βιολογικό λάδι καρύδας & αμυγδάλου

Με 98% φυσική σύνθεση και θρεπτικές ιδιότητες, αυτό το πλούσιο ενυδατικό λάδι σώματος είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα το ξηρό και αφυδατωμένο, προσφέροντάς του άμεση ανακούφιση. Το βιολογικό λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και το λάδι ηλίανθου προσδίδουν εξαιρετική ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό.

Νύχια – Πετσάκια

 

Essie Apricot Cuticle Oil

Με 97% φυσική φόρμουλα, λαχταριστό άρωμα βερίκοκο και λάδι jojoba, αυτό το καταπραϋντικό λαδάκι ενυδατώνει εντατικά νύχια και παρωνυχίδες, μαλακώνοντας τη σκληρή επιδερμίδα. Plus: Δημιουργείς την τέλεια βάση για το μανικούρ σου!

PS. Αυτό που έχω πάντα στην τσάντα μου: Το χαλαρωτικό έλαιο Aveda Cooling Muscle Relief Oil σε μορφή Rollerball

 

Με πιστοποιημένη βιολογική μέντα και μπλε χαμομήλι και σε πολύ πρακτική συσκευασία roll-on για να το έχεις πάντα μαζί σου, προσφέρει δροσερή αναζωογόνηση στο δέρμα ανά πάσα ώρα και στιγμή.