CHANEL

Το μυστικό στο μακιγιάζ της Jessica Biel στα Emmy Awards

Photo by Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Μαζί με την Poppy Delevingne, τη  Scarlett Johansson και τη Mandy Moore, η Jessica Biel ήταν μέσα στα κορίτσια που ξεχωρίσαμε για το beauty look τους στα Emmy Awards. Λαμπερή, απλή και χωρίς υπερβολές στο look της, η ηθοποιός  μας κέρδισε με το ρομαντικό beauty look της δια χειρός της celebrity make-up artist Kara Yoshimoto Bua και του αγαπημένου hairstylist, Adir Abergel. Και όπως καταλαβαίνεις, δεν γινόταν να μην ψάξουμε λίγο παραπάνω και να μην βρούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της αλλά και το χτένισμά της, όπως τις αποκάλυψαν οι επαγγελματίες που επιμελήθηκαν αυτό το look της.

«Στην επιδερμίδα της χρησιμοποίησα το Les Beiges Sheer Healthy Glow Moisturizing Tint στη Medium απόχρωση, το Vitalumiere Aqua Foundation στη Beige 20 απόχρωση, την Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder στην απόχρωση N40 και το Powder Blush στην απόχρωση 440 Quintessence, ενώ δεν παρέλειψε να εφοδιάσει την ηθοποιό με blotting papers (χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα) προκειμένου να φρεσκάρει διακριτικά την επιδερμίδα της, όποτε το χρειάζεται.»

 

Γέμισα τα φρύδια με το μολύβι Defining Longwear Eyebrow Pencil στην απόχρωση 806 Blond Tendre και στα βλέφαρα πέρασα σκιές από την παλέτα  Multi-Effect Quadra Eyeshadow στην απόχρωση 304 Mystere Et Intensite. Τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ ματιών έβαλα με τη Le Volume de Chanel mascara» αποκάλυψε η makeup artist. Όλο το μακιγιάζ της έγινε με προϊόντα Chanel.

 

Το μεγάλο μυστικό στο μακιγιάζ της όμως, κρυβόταν στα χείλη. Για να πετύχει αυτό το απαλό blurred εφέ, η Jessica δεν έβαλε το κραγιόν κατευθείαν στα χείλη της, αλλά το άπλωσε ταμποναριστά με τα δάχτυλά της. Αρχικά εφάρμοσε το Precision Lip Definer στην απόχρωση Natural και έπειτα το Rouge Allure Liquid Powder στην Avant-Gardist απόχρωση. Πώς; Πάτα play στο παρακάτω βίντεο για να δεις πώς το πέτυχε μόνη της.

Last but not least. Το χτένισμά της, όπως αποκάλυψε ο hairstylist ήταν εμπνευσμένο από την «Αδελφότητα των Προραφαηλιτών» (aka μία ομάδα κυρίως Άγγλων ζωγράφων που υπήρξε το 1848) ενώ τα χαλαρά waves έγιναν με το Ghd Platinum Styler.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία:Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images