BEAUTY

Ένα ελληνικό προϊόν ομορφιάς ανάμεσα στα αγαπημένα του head makeup artist των Grammys

Η award season έχει ξεκινήσει και αυτή την εβδομάδα την τιμητική τους είχαν εκτός από τα βραβεία BAFTA, τα βραβεία Grammys, η μεγαλύτερη βραδιά της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας. Κι αν για κάτι ανυπομονούν όλες οι beauty addicts που τα παρακολουθούν- μέσα σε αυτές και εμείς- είναι για να μαθαίνουμε μυστικά ομορφιάς, τόσο από τις διάσημες κυρίες που δίνουν το παρών, όσο και από τους επαγγελματίες makeup artists που επιμελούνται τις εμφανίσεις τους. Στην περίπτωση του make-up artist Bruce Grayson το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, μιας και μιλάμε για τον άνθρωπο που επί 17 συνεχόμενα χρόνια ήταν Head Makeup Artist στα βραβεία Oscars και τα τελευταία επτά στα Grammy Awards (aka απλά σκέψου πόσα celeb beauty looks έχει επιμεληθεί όλα αυτά τα χρόνια). 

 

Με αφορμή, λοιπόν, την 61η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, ο Bruce έδωσε μία συνέντευξη στο Who What Wear στην οποία μεταξύ άλλων «κατονόμασε» τα  16 αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς που έχει πάντα στο make-up kit του, δίνοντας παράλληλα πολύτιμα beauty tips για τη χρήση τους. Κι όταν μέσα στη λίστα με τα beauty must have υπάρχει ένα ελληνικό προϊόν ομορφιάς α) που χρησιμοποιούμε και εμείς, β) προέρχεται από ένα αγαπημένο beauty brand και γ) είναι από τα best seller του brand, δεν γίνεται να μην το μοιραστούμε μαζί σου. Keep reading…

 

Αρχικά, στη συνέντευξή του ο  Grayson τόνισε πως το foundation- aka η βάση-  είναι το πιο σημαντικό part ενός μακιγιάζ. Τι σημαίνει αυτό; Πώς αν γίνει καλή εφαρμογή και ο τόνος της  επιδερμίδας είναι σωστός, τότε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έχει ήδη γίνει. «Ξεκινώ, εφαρμόζοντας την ενυδατική κρέμα και όχι primer, με ένα πινέλο για να καλύψω γρήγορα όλη την επιδερμίδα του προσώπου κι αυτό γιατί, όταν το δέρμα είναι ενυδατωμένο, το foundation απλώνεται καλύτερα και πιο γρήγορα. Και όσο πιο γρήγορα το εφαρμόσεις- χωρίς να παραλείψεις άλλα βήματα βέβαια- τόσο πιο γρήγορα μπορείς να προχωρήσεις τη διαδικασία του μακιγιάζ».

 

Τι γίνεται βέβαια, στην περίπτωση που ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου για να κάνεις το μακιγιάζ είναι απειροελάχιστος; Ο Bruce απαντά, δίνοντας το δικό του beauty tip με το αγαπημένο του προϊόν:

«Όταν πραγματικά έχω ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου, κάνω ένα mix με την ενυδατική και το foundation. Κάτι τέτοιο βέβαια, μπορεί να είναι αρκετά risky καθώς κάποια foundation αποκτούν περίεργη υφή όταν αναμειχθούν με την ενυδατική. Μου αρέσει πολύ η ενυδατική κρέμα ημέρας, Άγριο Τριαντάφυλλο Vitamin C της Κορρές γιατί απορροφάται γρήγορα από το δέρμα» είπε χαρακτηριστικά και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε και να σου πούμε πως τη συνδυάζουμε καθημερινά με το νέο διφασικό booster με Βιταμίνη C από την ίδια σειρά, Άγριο Τριαντάφυλλο.
 

Κεντρική φωτογραφία:Who What Wear