ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο καλύτερος τρόπος να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμψει

Υποσχέθηκες στον εαυτό σου από φέτος να ξεκινήσεις να κάνεις καθημερινά ντεμακιγιάζ. Έβαλες την απολέπιση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου, φοράς κάθε μέρα ενυδατική και αντηλιακό, κάνεις μάσκα και παρ' όλα αυτά η επιδερμίδα σου συνεχίζει να δείχνει κουρασμένη και άτονη. Ώρα για ενισχύσεις...

Τα τελευταία χρόνια, τα  boosters έχουν μπει δυναμικά στον κόσμο της ομορφιάς προσφέροντας αυτό ακριβώς που σημαίνουν: ένα boost-άρισμα στην επιδερμίδα μας. Μία ώθηση- κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας- προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα ή να καλύψουμε μία (ακόμη και πολλές ανάγκες) της επιδερμίδας μας, όπως η θαμπάδα ή οι πρώτες ρυτίδες, χωρίς να διαταράσσουν την υπόλοιπη ισορροπία στη beauty ρουτίνα μας. Το αντίθετο μάλιστα. Ενισχύουν τη δράση του προϊόντος που θα απλώσουμε στη συνέχεια (της ενυδατικής κρέμας ή του serum-ορού) συμβάλλοντας στη λάμψη και την επανόρθωση της επιδερμίδας μας. Plus: Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

Και επειδή πρώτα δοκιμάζουμε και μετά γράφουμε, το booster που δηλώνουμε ερωτευμένες και χρησιμοποιούμε αυτή την περίοδο εδώ στο Ladylike, είναι το διφασικό booster λάμψης Άγριο Τριαντύφυλλο της Κορρές με με 15% Super Vitamin C, που μόλις κυκλοφόρησε. Ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα Super Vitamin C σε συνδυασμό με λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς και φυσικά συστατικά με στοχευμένη δράση στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών, συμβάλλει στην αντιμετώπιση όλων των σημαδιών πρόωρης γήρανσης (όπως οι πρώτες ρυτίδες) χαρίζοντας ξεκούραστη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και super φωτεινό πρόσωπο.

 

Δεν έχει συνθετικό άρωμα και προσφέρει super λάμψη, ήδη από την πρώτη εφαρμογή και συνολικά βελτιωμένη όψη επιδερμίδας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εντατική φροντίδα 4 εβδομάδων όταν αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου κουρασμένη, εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, του ανεπαρκή ύπνου ή των αλλαγών θερμοκρασία και από εποχή σε εποχή. Try it!