ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Αλυσίδες στα μαλλιά; Ναι τις είδαμε και θέλουμε να τις δοκιμάσουμε στο hairlook μας

AP Photo/Kevin Hagen

Η καρδιά της Μόδας χτυπά στη Νέα Υόρκη, μιας και εκεί πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας για το Φθινόπωρο 2019.  Και όπως καταλαβαίνεις, εκτός από το fashion ενδιαφέρον, εμείς εδώ στο beauty τμήμα, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε, να σου μεταφέρουμε ό,τι μας αρέσει περισσότερο, ό,τι μας κάνει εντύπωση, ό,τι θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα.

Σίγουρα, λοιπόν, ένα από τα looks που ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων- stay tuned γιατί θα ακολουθήσει συγκεντρωτικό θέμα με τα καλύτερα #nyfw beauty looks- ήταν αυτό που είδαμε στο show του οίκου Christian Siriano. Για αρχή ήταν τα μικροσκοπικά Swarovski κρυσταλλάκια  που είδαμε να έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στα πρόσωπα των μοντέλων.

 

«Λάμπουν και φωτίζουν όπως τα ρούχα αυτή τη σεζόν. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι σαν πέπλο» λέει χαρακτηριστικά η makeup arrtist που επιμελήθηκε το look, Erin Parsons και συνεχίζει: «Μοιάζουν σαν φακίδες ή σημάδια ομορφιάς».

 

Έπειτα, η μπλε μάσκαρα που τόνιζε μοναδικά τα μάτια των μοντέλων, επιβεβαιώνοντας πως είναι ένα από τα πιο hot makeup trends και για τη φετινή χρονιά. «Χρησιμοποιήσαμε την Maybelline Snapscara Washable Mascara στην απόχρωση Deja Blue στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Είναι πολύ όμορφο να δημιουργείς ένα φρέσκο look με λίγη μπλε μάσκαρα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ένα touch ασημένιας σκιάς στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για ακόμη πιο φωτεινό βλέμμα, αφήνοντας το υπόλοιπο μακιγιάζ σε απαλούς natural τόνους.

AP Photo/Kevin Hagen

AP Photo/Kevin Hagen

Για το τέλος, αφήσαμε το καλύτερο. Tις εντυπωσιακές ασημένιες αλυσίδες που τοποθετήθηκαν στο ponytail των μοντέλων. «Ο Christian Siriano πάντα θέλει να κάνει κάτι cool και τολμηρό»είπε η hairstylist Justine Marjan η οποία αρχικά ίσιωσε τα μαλλιά των μοντέλων για να πετύχει ένα sleek εφέ, εξηγώντας στη συνέχεια τον τρόπο που τα στερέωσε. «Κάναμε μία μικροσκοπική πλεξούδα στο κέντρο του κεφαλιού, στην οποία τοποθετήσαμε clip-on πλεξούδες.

 

 

Οι αλυσίδες στερεώθηκαν με κλιπ και πιάστηκαν σε ένα χαμηλό ponytail ή μία πλεξούδα- όπως θα δεις παρακάτω.«Είναι πραγματικά cool γιατί από μπροστά δεν υπάρχει κανένα «περίεργο» στοιχείο, ενώ από πίσω τα μαλλιά ήταν πολύ sleek.  Αυτό ήταν το στοιχείο που έκανε την έκπληξη».

Και τώρα πάμε στο κρίσιμο ερώτημα: Πόσος πιστεύεις πως θα είναι ο πόνος μπρος στα κάλλη;

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Kevin Hagen