JENNIFER GARNER

Jennifer Garner: Το beauty προϊόν στο οποίο ορκίζεται και μοιράζεται με τις φίλες της

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Jennifer Garner είναι μία γυναίκα με πολύ λαμπερή επιδερμίδα, αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύαμε ακράδαντα πως αν μοιραζόταν κάποιο προϊόν με τις φίλες της αυτό δε θα ήταν άλλο από κάποια κρέμα ή εν πάση περιπτώσει από κάποιο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας της. Και μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο (βλέπε πιστεύαμε) γιατί η Jennifer έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό Instyle και μεταξύ άλλων- βλέπε τα μυστικά της λαμπερής της επιδερμίδας, stay tuned- αποκάλυψε πως το προϊόν που μοιράζεται με τις φίλες της δεν είναι άλλο παρά μία βούρτσα. Ναι καλά διάβασες.

 

«Λατρεύω τη βούρτσα – συγκεκριμένα τη Sheila Stotts Removal Brush- με μεταλλικό σκελετό και λαβή. Είναι απαλή και τη μοιράζομαι με τις φίλες μου. Τη δίνω σε όλες . Έχω γεμάτο ένα ολόκληρο συρτάρι. Αν έρθει κάποιος  φίλος μου με την κόρη του και τύχει να της χτενίσει τα μαλλιά με αυτή τη βούρτσα, ξέρω πως φεύγοντας θα την πάρει μαζί του» είπε χαρακτηριστικά η Jennifer.

 

Αυτά διαβάσαμε και δε γινόταν να μην ψάξουμε δύο- τρία πράγματα παραπάνω για τη βούρτσα. Για αρχή να σε πληροφορήσω πως έρχεται στην Ελλάδα (προσοχή στο τελωνείο βέβαια), κοστίζει 42 δολάρια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε στεγνά όσο και σε βρεγμένα μαλλιά, χωρίς να τα σπάει καθόλου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της βέβαια είναι πως ξεμπερδεύει όλους τους τύπους μαλλιών σε χρόνο dt- ακόμη και τα extensions- ενώ πολλοί διάσημοι haistylists ορκίζονται στο όνομά της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP