BEAUTY NEWS

Η Amanda Seyfried είναι η νέα Global Ambassador της Lancôme

Οι περισσότεροι τη θυμόμαστε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ‘Sophie’ στο μιούζικαλ Mamma Mia! που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα. Η Amanda Seyfried είναι μία από τις σαγηνευτικότερες πρωταγωνίστριες του Hollywood και από τις γυναίκες που αγαπάμε πολύ για την κομψότητα και τη φυσική ομορφιά τους. Πρόσφατα, μάλιστα, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Milo Ventimiglia στην προσαρμογή του μυθιστορήματος The Art of Racing in The Rain σε σκηνοθεσία Simon Curtis, ενώ, το 2020, θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Kevin Bacon στην ταινία You Should have Left του σκηνοθέτη David Koepp και θα δανείσει επίσης τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων Scoob της Warner Bros, παίζοντας τον ρόλο της Daphne Blake. Η τελευταία της beauty συνεργασία ως νέα Global Ambassador της Lancôme έρχεται να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Lancôme, ηγετική μάρκα πολυτελών προϊόντων ομορφιάς παγκοσμίως, ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό ότι η αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Amanda Seyfried είναι η νέα Global Ambassador της μάρκας, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με τη μοναδική ελίτ που συνθέτουν οι Πρέσβειρες της Lancôme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

«Είναι πολύ συναρπαστικό να με υποδέχεται αυτή η απίστευτη οικογένεια πρεσβειρών, οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά και τόσο ενωμένες στην αποστολή τους να εκπροσωπούν τη Lancôme, ενσαρκώνοντας παράλληλα τις θετικές αρετές και τις αξίες που ενδυναμώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και τις κάνουν να αισθάνονται ευτυχισμένες και επιτυχημένες» λέει χαρακτηριστικά η Amanda, που φέρνει την αισιοδοξία και το φυσικό της χάρισμα στον διάσημο γαλλικό οίκο ομορφιάς, ενώ με τη σειρά της, η  Francoise Lehmann, Πρόεδρος της Lancôme International, προσθέτει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Amanda στην οικογένειά μας. Ως αυθεντική γυναίκα της Lancôme, η Amanda φέρνει στον κόσμο της μάρκας το εξαιρετικό της ταλέντο στην ηθοποιία και το τραγούδι, τη φυσική της ομορφιά και το απαράμιλλο πάθος της για ζωή. Αντιπροσωπεύει απόλυτα τις αξίες μας, και ανυπομονούμε για όλα τα συναρπαστικά πράγματα που θα κάνουμε μαζί.»

Όσο για εμάς, αναμένουμε να την απολαύσουμε και από αυτή τη θέση.