BEAUTY

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο μακιγιάζ ματιών στο show του οίκου Giorgio Armani

©Giuseppe La Rosa for Armani Beauty

Όταν υπάρχουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις Εβδομάδα Μόδας και μακιγιάζ ματιών, περιμένεις το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Η Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο μόλις έριξε αυλαία και σίγουρα ένα από τα shows που έκλεψαν τις εντυπώσεις  και την καρδιά μας ήταν αυτό του οίκου Giorgio Armani. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην collection του οίκου για την Άνοιξη 2020, αλλά και στο πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ των μοντέλων και πιο συγκεκριμένα στο μακιγιάζ ματιών.

Για αυτή τη collection, η Linda Cantello, International Makeup Artist του οίκου, επέλεξε ένα διάφανο, αιθέριο, φωτεινό μακιγιάζ με βασικά στοιχεία τη θηλυκότητα και την ονειροπόληση.

 

Η επιδερμίδα παρέμεινε λαμπερή και αψεγάδιαστη και για τη βάση της χρησιμοποιήθηκε ένα mix του Designer Lift Foundation από Giorgio Armani Beauty με το Armani Prima glow-on moisturizing balm.  Έγινε ελαφρύ contouring στα ζυγωματικά με το Neo Nude A-Contour στις αποχρώσεις #20 και#21.

 

Η λεπτομέρεια όμως, που έκανε τη διαφορά έγινε στο μακιγιάζ ματιών. Και δεν έγινε με κάποιο καλλυντικό που έψουμε όλες στο νεσεσέρ μας (βλέπε σκιά ματιών) αλλά με ένα «αξεσουάρ».

Μικροσκοπικές διάφανες sequins (aka πουλιες) κολλήθηκαν στο πάνω κινητό βλέφαρο με κόλλα βλεφαρίδων, ενώ η τελευταία πινελιά μπήκε με τη μαύρη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

 

Τα φρύδια παραμένουν φυσικά, ενώ τα χείλη «καλύφθηκαν» με τέλειες nude αποχρώσεις των Color Sketcher ή το Lip Maestro απο τη Matte Nature Makeup Collection.

 

Φωτογραφίες:©Giuseppe La Rosa for Armani Beauty