Η Irina Shayk είναι το πρόσωπο ενός νέου ''σκανδάλου''

Main Image

Η Irina Shayk σε νέο ''σκάνδαλο'' με την υπογραφή του οίκου Jean Paul Gaultier.

Στην αρχή ήταν οι φήμες που απλώς ήθελαν τη σχέση τους να περνά μία κρίση. Έπειτα, τα δημοσιεύματα για το ζευγάρι δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά. Πλέον είναι επίσημο: Bradley Cooper και Irina Shayk βαδίζουν σε δρόμους χωριστούς. Μετά το πρώτο σκάνδαλο, η Irina έρχεται να γίνει το πρόσωπο ενός νέου «σκανδάλου», του Scandal A Paris, του νέου αρώματος από τον Οίκο Jean Paul Gaultier.

ADVERTISING

Inline Image

Ένα νέο άρωμα, που δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα νέο πρόσωπο για την καμπάνια του, ένα κορίτσι που το ξέρουν όλοι, όπως είναι η Irina. Απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και παριζιάνικος αέρας. «Έντονη προσωπικότητα και ελεύθερη», όπως λένε οι φίλοι της και αναμφίβολα, η ιδανικότερη επιλογή για το νέο πρόσωπο του Scandal.

Inline Image

ADVERTISING

Inline Image

Το μπουκάλι είναι ροζ και το καπάκι συμβολίζει το κορίτσι με τα πόδια στον αέρα, έτοιμο για μια βόλτα στο νυχτερινό Παρίσι. Όσο για το άρωμα είναι γλυκό σαν μέλι, χυμώδες σαν αχλάδι και έντονο σαν γιασεμί. Αυτή η συμφωνία από μέλι και γιασεμί είναι που κρύβει μέσα της την απόλυτη επιθυμία.

Inline Image

Inline Image

Μετά από όλα αυτά, δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις το σκάνδαλο που θα προκαλέσει αυτό το άρωμα! Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

ADVERTISING

ΟΙ 5 ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Οι ταράτσες της πόλης σε περιμένουν για να πιεις το ποτό σου με θέα και δροσούλα.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

Έξυπνες λύσεις για να δείχνει η μικρή σου κουζίνα μεγαλύτερη.

5 STREET STYLE ΣΥΝΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΔΗ ΣΤΑ PRINTS

Καλοντυμένες γυναίκες τιμούν τα prints φέτος το καλοκαίρι. Μήπως να κάνεις κι εσύ το ίδιο;

ΤΑ 3 ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ DIANA ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

Ένας και μόνο συλλέκτης αγόρασε τα τρία σύνολα της πριγκίπισσας Diana που δημοπρατήθηκαν από τον οίκο Kerry Taylor στο Λονδίνο.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2019 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.