KARL LAGERFELD

Karl Lagerfeld x L’Oreal Paris: Η πιο fashionable συλλογή μακιγιάζ της σεζόν είναι επιτέλους εδώ

«Η κομψότητα είναι στάση ζωής» είχε πει ο θρυλικός σχεδιαστής Karl Lagerfeld και ποιος θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει και να εκμοντερνίσει το όραμα της παριζιάνικης ομορφιάς, καλύτερα από τον ίδιον; 

Στις αρχές του Ιουλίου διάβαζες από αυτή εδώ τη στήλη την επίσημη ανακοίνωση της L’Oréal Paris πως πρόκειται να λανσάρει μια πραγματικά μοναδική limited edition  συλλογή μακιγιάζ σε αποκλειστική συνεργασία με τον οίκο KARL LAGERFELD αποτίωντας φόρο τιμής στον υπερταλαντούχο σχεδιαστή και την παριζιάνικη κομψότητα. Μία σειρά που θα χαρακτηρίζεται από θηλυκές αποχρώσεις με μερικές πινελιές rock-chic, ενώ το βασικό look της σειράς, έχει σαν στόχο να συνδυάσει την κομψότητα με τη φρέσκια αισθητική. Ο καιρός πέρασε, η πιο fashionable συλλογή μακιγιάζ είναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων και εμείς εδώ, για να σου μεταφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Διάβασε ακόμη: Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris: Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα συλλογή μακιγιάζ

 

Έχοντας την παριζιάνικη αισθητική ως αφετηρία, τόσο ο οίκος KARL LAGERFELD όσο και η L’Oréal Paris, μοιράζονται ένα κοινό όραμα βασισμένο στην κομψότητα, το στιλ και την καινοτομία. Όπως είχε πει και ο ίδιος ο Karl κάποτε, «Αύριο, μπορεί να είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είμαι σήμερα» – φράση από την οποία εμπνέεται και η συγκεκριμένη συλλογή και προσκαλεί τις γυναίκες να την εξερευνήσουν.

 

Μοναδικές αποχρώσεις και φινιρίσματα, δημιουργούν μια εντυπωσιακή γκάμα από διαφορετικά looks, από φυσικές αποχρώσεις ιδανικές για καθημερινά looks έως και εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις για τολμηρά βραδινά looks. Φυσικά, όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της L’Oréal Paris, σε προϊόντα με επαναστατική τεχνολογία και στην τεχνολογία χρωμάτων που έχει αναπτύξει. Η συσκευασία, αποτελεί αφιέρωμα στη μοναδική παριζιάνικη αισθητική του οίκου KARL LAGERFELD: μονόχρωμες ασπρόμαυρες συσκευασίες διακοσμημένες με την υπογραφή του σχεδιαστή.

 

«Αυτή η σειρά μακιγιάζ εκφράζει ακριβώς την αισθητική που πρεσβεύει το brand KARL LAGERFELD και φυσικά το είδος της ομορφιάς που και ο ίδιος ο Karl αγαπούσε. Εξυμνεί το όραμά του για το μακιγιάζ, το οποίο ήταν πολύ συγκεκριμένο. Oρίζει ξεκάθαρα τους κώδικές του και έχει μια διαισθητική και ακριβή προσωπικότητα. Απομονώσαμε αυτά τα στοιχεία – τα χρώματα που αγαπούσε, το είδος του μακιγιάζ που αγαπούσε, ακόμα και την αίσθηση του χιούμορ του – και τα μετατρέψαμε στην συλλογή KARL LAGERFELD x L’Oréal Paris», δήλωσε η Caroline Lebar Head of Image and Communication Maison KARL LAGERFELD.

«Ο Karl ήταν ένας αληθινός οραματιστής και αυτή η δημιουργική ευφυία του, αντανακλάται σε κάθε προϊόν αυτής της σειράς. Είναι ο τέλειος τρόπος να εξειδικευτεί κανείς στο παριζιάνικο στυλ», δήλωσε η Val Garland, Global Makeup Expert της L’Oréal Paris.

 

Η σειρά περιλαμβάνει μία μαύρη μασκάρα που εκφράζει ξεκάθαρα την rock-chic διάθεση του Karl και χαρίζει ένα τολμηρό drama look με τέλειες βλεφαρίδες, την Eye Contour Pallete, μία πολυμορφική παλέτα με 9 αποχρώσεις- ωδή στην έννοια της παριζιάνικης αισθητικής και κομψότητας, ένα compact highlighter που φωτίζει την επιδερμίδα με έντονη λάμψη, η οποία εφαρμόζεται τόσο εύκολα, που μπορείς να το απλώσεις ακόμα κι όταν είσαι on the go και ένα graphic eyeliner σχεδιασμένο σαν ένα στιλό σε ματ, έντονες αποχρώσεις,  – έτσι ώστε να μπορείς να πειραματιστείς με το βλέμμα σου και να τελειοποιήσεις το look σου.

 

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα κραγιόν.Έξι statement αποχρώσεις από το φλογερό έως και το πιο δραματικό δαμασκηνί έρχονται να ντύσουν τα χείλη σου, ενώ extra bonus, η ενυδατική σύνθεσή τους, όπως βιταμίνη E και Argan oil, που τα αφήνουν απαλά και ενυδατωμένα.

 

Τα προϊόντα της σειράς θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, αποκλειστικά online στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP