KATE MOSS

Το καλύτερο tip ομορφιάς που έχει δώσει η Lila Moss στη μητέρα της, Kate Moss

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

Δεν είναι μόνο η Kaia Gerber που έπεσε κάτω από τη μηλιά (aka το γονίδιο της Cindy Crawford), είναι και η Lila Moss που ακολουθεί σιγά- σιγά τα χνάρια της μαμάς της,  Kate Moss, πρωταγωνιστώντας  στις καμπάνιες μεγάλων σχεδιαστών και σε φωτογραφίσεις για τα εξώφυλλα περιοδικών.

 

Μόλις 17 ετών, η Lila λατρεύει το natural look, αλλά και το να περιποιείται την επιδερμίδα της προκειμένου να δείχνει όσο πιο λαμπερή γίνεται. «Χρησιμοποιώ την Marc Jacobs Youthquake Moisturizer και καθαρίζω με micellar water» λέει χαρακτηριστικά η ίδια στη τελευταία της συνέντευξη στο Instyle με αφορμή την καμπάνια Marc Jacobs Beauty που πρωταγωνιστεί, στην οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε το beauty tip που εχει δώσει στη μαμά της αλλά και τη συμβουλή που έχει πάρει από εκείνη.

 

Της έχω μάθει πώς να εφαρμόζει το highlighter στα σωστά σημεία του προσώπου της. Κάποτε, παρατήρησα ότι το έκανε εντελώς λάθος, οπότε έπρεπε να το διορθώσω. Εκείνη, με τη σειρά της μου έχει δείξει τον καλύτερο τρόπο να γυρίζω τις βλεφαρίδες μου. Πάντα χρησιμοποιεί ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων που εγώ φοβόμουν να δοκιμάσω. Το μυστικό της; Το τοποθετεί στην άκρη παρά στη μέση των βλεφαρίδων, έτσι ώστε να τις πιάσει και να τις γυρίζει ολόκληρες.

 

Όσον αφορά τις συμβουλές που της έχει δώσει η μητέρα της, Kate για το μόντελινγκ, η Lila απαντά. «Πριν το shooting για την πρώτη μου καμπάνια, μου είπε: «Άκουσε και κάνε οτιδήποτε σου πουν να κάνεις». Στην περίπτωση της καμπάνιας του Marc Jacobs ήταν λίγο φοβιστικό, αλλά ήταν τέλειο που ήξερα  οτι μπορούσα να εμπιστευτώ τον Marc και το δημιουργική ομάδα του. Αλλά, πιστεύω πως το καλύτερο μάθημα που μου έχει δώσει είναι «να δουλεύω σκληρά, να είμαι ευγενική με κάθε άνθρωπο που συναντώ και πάντοτε να να είμαι άνετη με οτιδήποτε κι αν κάνω».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Brent N. Clarke/Invision/AP