KATY PERRY

Αυτό το μακιγιάζ της Katy Perry είναι η απόδειξη ότι χρειάζεται να βάλεις ένα μπλε μολύβι ματιών στο νεσεσέρ σου

Andy Kropa/Invision/AP

Μετά την εμμμονή που πάθαμε με το ροζ snakeskin σύνολό της- γιατί μην ξεχνάς όπως σου έχουμε ξαναπεί πως τα animal prints έχουν την τιμητική τους, η Katy Perry αυτή τη φορά έρχεται να μας ενθουσιάσει με το μακιγιάζ της, αφήνοντάς μας να καταλάβουμε ιδίοις όμμασι γιατί χρειαζόμαστε ένα μπλε μολύβι ματιών στο ανοιξιάτικο νεσεσέρ μας- και κατ΄επέκταση στο μακιγιάζ μας.

Με τη βοήθεια του makeup artist, Patrick Ta, η τραγουδίστρια η οποία έχει αποδείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα πως είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να πειραματίζεται με διάφορες τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ της, επέλεξε ένα πολύ δροσερό- ανοιξιάτικο μακιγιάζ, τονίζοντας τα μάτια της με ένα μπλε ηλεκτρικ μολύβι, το οποίο σεταριζόταν τέλεια χρωματικά με το print του φορέματός της και τα σκουλαρίκια της. 

Στην πραγματικότητα, αυτό που έκανε ήταν να δημιουργήσει με το μπλε μολύβι μία παχιά γραμμή στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων της- από τη εσωτερική έως την εξωτερική γωνία, ενώ στο πάνω βλέφαρο φόρεσε ένα μαύρο eyeliner πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό cat eye look. Οι βλεφαρίδες ολοκλήρωναν το look της , ενώ για τα χείλη της επέλεξε μία απαλή nude- ροζ απόχρωση κρατώντας την ισορροπία.

Make Up For Ever Artist Color Pencil- Crayon Multi-Usage στην απόχρωση 206 – Blue Anyway

 

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil  στην απόχρωση Chaos

 

Korres Volcanic Minerals Eyeliner Blue

  

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP