BEAUTY

SOS Tip: Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνεις με το lip gloss

IMAXTREE

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές: Τα λάθη είναι ανθρώπινα και από τα λάθη μας μαθαίνουμε, πόσο μάλλον όταν αυτά τα λάθη τα επισημαίνουν οι experts κάθε είδους. Κι όταν μιλάμε για μακιγιάζ, ο Φρέντυ Καλοµπράτσος είναι σίγουρα ένας από τους makeup artists που εκτιμάμε και αγαπάμε πολύ εδώ στο Ladylike. Από την άλλη πλευρά, τα lip gloss- ειδικά τα τελευταία χρόνια- έχουν κάνει δυναμικό comeback στις πασαρέλες ως πρόταση μεγάλων οίκων αποκτώντας το δικό τους φανατικό κοινό. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους; Απλώνονται εύκολα στα χείλη, χαρίζουν λάμψη, δίνουν όγκο ενώ παράλληλα τα ενυδατώνουν.

 

Το γεγονός βέβαια οτι δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένες οδηγίες για να τα εφαρμόσεις στα χείλη σου, δε συνεπάγεται απαραίτητα και ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Πριν λίγη ώρα λοιπόν, συναντηθήκαμε με τον Φρεντυ προκειμένου να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Smashbox, Crystalized Collection (stay tuned γιατί  θα σου μιλήσω αναλυτικά σε επόμενο post) που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα Crystalized Gloss Angeles Lip Gloss και μάθαμε το καλύτερο tip για να τα απλώνουμε σωστά στα χείλη μας, χωρίς να σχηματίζονται αντιαισθητικές γραμμές με το πέρασμα της ώρας (#beautyεφιάλτης).

 

«Ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσεις το lip gloss στα χείλη σου είναι να απλώσεις μία ποσότητα στο χέρι σου και στη συνέχεια με το άλλο σου δάχτυλο να εφαρμόσεις ταμποναριστά κυρίως στο κέντρο των χειλιών σου και έπειτα σε όλη την επιφάνειά τους. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται ένα 3D αποτέλεσμα στην επιφάνειά τους και τα χείλη δεν δείχνουν άτονα ή φλατ. Το αντίθετο μάλιστα, αποκτούν όγκο και δείχνουν πιο λαμπερά. Άλλωστε είναι λάθος να πιστεύουμε πως μόνο με το περίγραμμα τα χείλη δείχνουν πιο σαρκώδη» μας είπε χαρακτηριστικά.

 

ΥΓ: Εμείς δοκιμάσαμε τα νέα Crystalized Gloss Angeles Lip Gloss (που διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις) πάνω από τα ματ υγρά κραγιόν της σειράς, Crystalized Always On Metallic Matte Liquid Lipstick.

Κεντρική Φωτογραφία:ImaxTree