JENNIFER LOPEZ

Η Jennifer Lopez με το πιο ανατρεπτικό hairlook του 2019

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Jennifer Lopez είναι ένα κορίτσι που «φυσάει». Η πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram με τους γραμμωμένους κοιλιακούς σε πρώτο πλάνο- είμαι σίγουρη- θα σε πείσει. Αλλά εδώ δεν είμαστε για να σχολιάσουμε την άριστη και αξιοζήλευτη σωματική της κατάσταση αλλά το νέο της hairlook δια χειρός του hairstylist Chris Appleton.

Η τραγουδίστρια λοιπόν πριν μερικές ώρες μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μερικά beauty looks από το νέο της video clip, Medicine, μεταξύ των οποίων ένα πάρα πολύ μακρύ ponytai αλλά και τα animal-print hair. Ναι, καλά διάβασες το animal print μετά τα outfits, τα αξεσουάρ και τα νύχια μας τώρα και στα μαλλιά. Take a look!

 

«Είμαι ενθουσιασμένος με τα animal print hair. Τι πιστεύετε εσείς;» έγραψε ο Chris κάτω από τη φωτογραφία, με τους fans της Jennifer να σπεύδουν να απαντήσουν με διθυραμβικά σχόλια και emojis.

Όσο για το μακιγιάζ της,  αυτό ανέλαβε ο celebrity makeup artist Scott Barnes με τις ξανθές μακριές βλεφαρίδες να κλέβουν την  παράσταση.

ΥΓ. Κι αν δεν μπορείς- όπως εμείς- να υποστηρίξεις ούτε αισθητικώς- αν και πολύ cool- ούτε οικονομικώς τα #animalprinthair όπως η JLo, τότε μπορείς σίγουρα να υιοθετήσεις ένα από αυτά τα 6 χτενίσματα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP