JENNIFER LOPEZ

What? Η JLo ετοιμάζει δική της σειρά περιποίησης προσώπου

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Jennifer Lopez είναι μία γυναίκα που θαυμάζουμε, όχι μόνο για τα τραγούδια και τις καλλίγραμμες καμπύλες της, αλλά και για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Είναι η γυναίκα που θέλουμε να ξέρουμε τα μυστικά ομορφιάς της και τα προϊόντα- καλλυντικά που χρησιμοποιεί. Και αν κάτι ξέρουμε πολύ καλά, ως beauty junkies, από πρώτο χέρι, είναι πως η λαμπερή επιδερμίδα ξεκινά από τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Το νέο λοιπόν είναι, πως μετά την επιτυχημένη σειρά μακιγιάζ που κυκλοφόρησε με την Inglot, η Jennifer ανακοίνωσε στο Refinery29 το λανσάρισμα της δικής της σειράς περιποίησης προσώπου, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά. Ακριβή ημερομηνία, δεν έχουμε, αν μας ρωτάς, αλλά σίγουρα ένας ενθουσιασμός μας διακατέχει.

 

«Η σειρά θέλω να περιλαμβάνει όλα τα πράγματα που έχω μάθει και όλα τα μυστικά που ξέρω. Θα είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με βελόνες» αναφέρει χαρακτηριστικά χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες, ενώ κλείνει με την υπόσχεση- πρόκληση πως «θα είναι κάτι που κάνει πραγματικά δουλειά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπολογίζετε κάθε φορά που βλέπετε κάπου το όνομά μου». Αυτά είχε να μας πει η Jennifer, αφήνοντάς μας σε αναμμένα κάρβουνα…μέχρι του χρόνου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP